Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Rodiks vēl nav gatavs atgriezties

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rodiks vēl nav gatavs atgriezties
Endijs Rodiks
Foto: AFP

ATP ranga piektais numurs amerikānis Endijs Rodiks vēl nav spējis atgūties no Vimbldonas laikā gūtā gurna savainojuma, tādēļ pagaidām turnīros nepiedalīsies.

Rodiks pēdējo maču aizvadīja 5.jūlijā, kad neaizmirstamā Vimbldonas finālā piecos setos piekāpās Rodžeram Federeram. Pēc tam pašreiz ATP ranga piektajā vietā esošais amerikānis atteica savai valstij palīdzību Deivisa kausa ceturtdaļfinālā pret Horvātiju, aizbildinoties ar gurna savainojumu.

Izrādās, ka šis savainojums tomēr ir diezgan nopietns, jo Rodiks nupat paziņojis par nepiedalīšanos arī Indianopoles turnīrā, kurā viņš būtu bijis pirmais numurs un divreiz spējis uzvarēt. Pats Rodiks atzinis, ka jūtas vīlies notikušajā, taču neko nevarot darīt lietas labā, jo pašreiz vēl neesot tādā formā, lai varētu spēlēt.

Indianopoles turnīrā, kas sāksies pirmdien, piedalīsies arī labākais Latvijas tenisists Ernests Gulbis.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs: lovelyyy

     [+] [-]

, 2009-07-18 11:08, pirms 15 gadiem
lovelyyy,
tu apsaukājies pilnīgi nepamatoti.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-18 11:11, pirms 15 gadiem
Rodiks vēl nav gatavs atgriezties garīgi pēc sāpīgā zaudējuma,bet tā trauma - tas tikai tā, lai attaisnotos.Jebkuram viņa vietā būtu tāda reakcija.