Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Roterdamas finālā Del Potro pret Federeru

Roterdamas finālā Del Potro pret Federeru
Rodžers Federers un Huans Martins Del Potro rīt aizvadīs 11. savstarpējo maču.
Foto: AP/Scanpix

Šodien Roterdamas "ATP World Tour" 500 sērijas turnīrā tika aizvadītas abas pusfinālspēles, kurās spēkojās Huans Martins Del Potro ar Tomašs Berdihu un ATP ranga 3. numurs Rodžers Federers ar Nikolaju Davidenko.

Pirmajā pusfinālā tikās Huans Martins Del Potro un Tomašs Berdihs. Kā jau pusfinālā, spēle tika gaidīta spraiga un skaistu izspēļu pilna. Jau 1. seta pirmajā pusē Del Potro padevās lauzt Berdiha servi un iegūt vadību. Seta turpinājumā Del Potro nodemonstrēja savu pārākumu un tika pie vēl viena breika, taču Berdihs pirmā seta ietvaros tā arī pie iespējas lauzt Del Potro servi netika, atzīstot Del Potro pārākumu - 6:3.

Otrajā setā Berdiham nesekmējās ar pirmās serves izpildīšanu (tikai 45%), ko izmantot mācēja Del Potro, panākot jau graujošo 4:0, un spēles liktenis jau praktiski bija izšķirts. Lai gan Čehijas 1. numurs spēja aizspēlēties līdz 3 breikbumbām pie Del Potro serves, tomēr tās netika izmantotas, kā rezultātā pēc 75 kortā pavadītām minūtēm uz tablo esošie skaitļi liecināja par Del Potro uzvaru - 6:3 6:1, un Argentīnas tenisa pārstāvis varēja sākt gatavoties rītdienas finālam.

Pēc spēles komentārus sniedza Del Potro: "Es šodien aizvadīju tiešām labu maču, noteikti labāko šī turnīra ietvaros. Esmu vienu soli no uzvaras turnīrā, tāpēc smagi strādāšu, lai to izcīnītu."

Otrais pusfināls norisinājās tiekoties šveicietim Rodžeram Federeram un Nikolajam Davidenko. Spēles gaita ritēja ļoti līdzīgi, līdz pie rezultāta 4:4 breika iespēja parādījās Davidenko, kurš to arī izmantoja panākot 5:4 savā labā. Servējot par uzvaru setā, Davidenko nospēlēja pārliecinoši un uzvarēja - 6:4.

Otrā seta sākumā Davidenko tika pie breika un, lai iekļūtu finālā, atlika vien iegūto pārsvaru noturēt, taču tas neizdevās - pie rezutlāta 2:3 Federers breiku atspēlēja, turklāt uzvarēja vēl arī trīs nākamos geimus un izlīdzināja rezultātu.

Trešais sets iesākās ar sīvu cīņu pie Krievijas tenisista serves geima, taču lauzt Davidenko servi Federeram neizdevās. Seta turpinājumā abi spēlētāji demonstrēja atzīstamu spēli pie savas serves geimiem, līdz rezultātam esot 4:3, Davidenko ieguva trīs breikbumbas, taču ATP ranga 3. numurs parādīja savu aukstasinību un uzvarēja nākamos 5 punktus, atgūstot līdzsvaru - 4:4. Nākamajā geimā jau 0:40, servējot Krievijas tenisistam, un Federers , pretēji Davidenko,savu iespēju garām nelaida, panākdams 5:4. Federeram servējot par uzvaru mačā, Davidenko neizdevās parādīt neko īpašu, un Šveices tenisists varēja svinēt uzvaru - 4:6 6:3 6:4.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Rotterdam 2012...

"ABN AMRO World Tennis Tournament World Tour 500 turnīrs Roterdamā (Nīderlande)

Pusfināla rezultāti

SpēleRezultāts
(3) Juan Martin Del Potro - (2) Tomas Berdych6:3 6:1
(1) Roger Federer - Nikolay Davydenko4:6 6:3 6:4

Finālisti

Spēle
(3) Juan Martin Del Potro - (1) Roger Federer

  +2 [+] [-]

, 2012-02-19 00:14, pirms 13 gadiem
Del Potro jau uz 1/4 finalu uzdeva apgriezienus 6-0 6-1 sagraujot Troicki un vel sodien viegli Tiekot galaa ar Berdihu

BUUS gruti Federeram apstadinat argentinieti

Tad beidzot kartigi ir atgiezies -Par izcilu finalu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-19 01:09, pirms 13 gadiem
Gribētos jau labāk Gulbis pret Federeru

     [+] [-]

, 2012-02-19 01:31, pirms 13 gadiem
Redzot shaadas Federera mociibas pret Davydenko, Finaalaa pret Del Potro diez vai vinju var uzskatiit par favoriitu

  +1 [+] [-]

, 2012-02-19 01:32, pirms 13 gadiem
pusfinals nav finals un pretinieki ir citi - domaju Federers panems uz pieredzes rekina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja