Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers neturpinās sadarbību ar treneri Anakoni

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers neturpinās sadarbību ar treneri Anakoni
Rodžers Federers un Pols Anakone
Foto: Professional Sport/Scanpix

Pēc trīsarpus gadu sadarbības šķīrušies Šveices tenisista Rodžera Federera un trenera Pola Anakones ceļi, vēstīts sportista mājas lapā.

"Pēc trīsarpus lieliskiem gadiem, strādājot kopā, mēs ar Polu esam nolēmuši atvērt jaunu nodaļu mūsu profesionālajās dzīvēs. Kad sākām sadarbību, bija trīs gadu vīzija, kas paredzēja uzvarēt vēl vienā "Grand Slam" turnīrā un atgriezties ranga 1. vietā. Kopā ar vairākiem citiem mērķiem un lieliskām atmiņām tika sasniegti šie, divi galvenie mērķi," norādīts Federera paziņojumā.

Šveices tenisists norādīja, ka lēmums par sadarbības neturpināšanu tika pieņemts pēdējo treniņu laikā. Federers uzsvēra, ka abi ar Polu paliks draugi un pateicās trenerim par doto ieguldījumu un palīdzību viņa komandai.

Pagaidām nav pieejama informācija par to, kas un vai vispār būs jaunais Federera treneris. Rodžeram regulāri līdzi uz turnīriem dodas Šveices Deivisa kausa kapteinis Severins Luti.

Sezonas atlikušajos divos turnīros – Bāzelē un Parīzē – Federeram bez Anakones palīdzības būs jācenšas kvalificēties "ATP World Tour Finals", kurā seškārtējā čempiona līdzdalība arvien nav garantēta.

     [+] [-]

, 2013-10-13 21:18, pirms 11 gadiem
Go,Rojer,go!!!