Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

"Australian Open" bez Nalbandjana

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Australian Open" bez Nalbandjana
Davids Nalbandjans
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnietis Davids Nalbandjans paziņojis, ka šī gada pirmajā „Grand Slam” turnīrā tomēr nespēlēs savainojuma dēļ. „Šaubīgo spēlētāju” sarakstam pievienojies arī spānis Huans Karloss Ferrero, kurš aizvadītajā naktī guva savainojumu Oklendas ATp turnīra laikā.

Līdz gada pirmajam „Grand Slam” turnīram – „Australian Open” – atlikusi mažāk nekā nedēļa, bet jau piektdien notiks turnīra izloze. Kļuvis skaidrs, ka šogad turnīra dalībnieku vidū neredzēsim kādreizējo pasaules 3. numuru, argentīnieti Davidu Nalbandjanu, kura atgriešanos kortos iedragāja treniņā gūtais vēdera muskuļa savainojums. Nedēļas sākumā Argentīnas tenisists bija spiests atsaukt dalību no Oklendas ATP turnīrs, bet šodien informējis arī „Australian Open” organizatorus, ka nebūs gatavs turnīram. Viņa labākie sasniegumi šajā turnīrā bija 2006. gadā, kad tikts līdz pusfinālam. ATP tūrē Nalbandjans nav spēlējis kopš pērnā gada maija, kad viņam tika veikta gūžas operācija.

Tāpat neskaidra ir kādreizēja ranga līdera, spāņa Huana Karlosa Ferrero spēlēšana turnīrā, jo šorīt Oklendas turnīra laikā viņš guva potītes savainojumu. „Pirmās prognozes nav pārāk sliktas, tomēr 3-4 dienas vajadzēs pagaidīt, lai saprastu, vai varēšu spēlēt”, sacīja 29 gadus vecais sportists, kurš arī savā labākajā gadā (2002.) ticis līdz „Australian Open” pusfinālam.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka drošs par savu startu Melburnā nav arī francūzis Gaelss Monfiss, kuru nomoka pleca savainojums.

Izmantotie resursi:
reuters.com

     [+] [-]

, 2010-01-13 15:49, pirms 14 gadiem
zēl