Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šarapovai būs jauns treneris

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šarapovai būs jauns treneris
Tomass Hegšteds un Marija Šarapova Melburnā
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc divarpus gadus ilgas sadarbības šķīrušies Krievijas pirmās raketes Marijas Šarapovas un zviedru trenera Tomasa Hegšteda ceļi, vēstīts sportistes mājaslapā.

Tomass Hegšteds par Marijas Šarapovas treneri kļuva 2010. gada decembrī, iepriekš strādājot ar Ķīnas pirmo raketi Na Lī, kā arī vācu izcilnieku Tomiju Hāsu.

Šarapova Hegšteda vadībā izcīnīja septiņus titulus, no kuriem nozīmīgākais bija triumfs 2012. gada "French Open". Panākums Parīzē Mašai ļāva savākt pilnu "Grand Slam" komplektu.

Tenisistes izplatītajā paziņojumā sacīts, ka viņas un Hegšteda ceļi šķīrušies personisku iemeslu dēļ – treneris tuvākajā laikā nevarēs ceļot tik daudz, cik to prasa augstākā līmeņa teniss. Jaunā trenera vārds tikšot paziņots tuvāko dienu laikā.

Pēc Vimbldonas jaunu treneri meklē arī Ana Ivanoviča, kura vairs neturpinās sadarbību ar Naidželu Sīrsu. Jauna trenera meklējumos ir arī Kanādas jaunā cerība, pagājušā gada Vimbldonas junioru turnīra uzvarētāja Juženija Bušāra. Runā, ka Džīniju pārbaudes laika posmā varētu trenēt Jeļena Dementjeva, kura ieņemtu Antonio van Grišena atbrīvoto vietu.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-12 11:55, pirms 11 gadiem
Gulbim vakances varees piestraadaat par treneri briivajaa laikaa

  -1 [+] [-]

, 2013-07-12 13:36, pirms 11 gadiem
Marija uzklausīja un tā arī notikās, dabūja vilka pasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja