Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Fišs: "Pat savainojuma gadījumā spēlēšu Londonā"

Fišs: "Pat savainojuma gadījumā spēlēšu Londonā"
Mārdijs Fišs
Foto: Reuters/Scanpix

ASV tenisists Mārdijs Fišs, kurš vakar Parīzes "Masters" turnīra 3. kārtā, esot vadībā ar 6:1, 6:7(6), 2:1 pret Huanu Monako, kreisās kājas augšstilba muskuļu sastiepuma dēļ izstājās, atzinis, ka ATP gada finālturnīrā Londonā spēlēs jebkurā gadījumā.

Vakar spēli pret Monako ASV tenisists sāka lieliski, uzvarot pirmo setu ar 6:1. Otrā seta taibreikā Fišs, neizmantoja divas mačbumbas un 6:4 situāciju, taibreiku zaudējot ar 6:7(6). Izšķirošajā setā Mārdijs bija vadībā ar 2:1, tomēr tad izstājās kreisā augšstilba aizmugurējo muskuļu savainojuma dēļ. Tās pašas problēmas dēļ tenisistam nācās pamest turnīru arī pirms divām nedēļām Bāzeles 1. kārtā.

"Tas ir tikai sastiepums. Tā tika atzīts pārbaudēs, ko veicu pagāšnedēļ. Rīt man šeit būs vēl viena magnētiskā rezonanse, lai pārliecinātos, kas par problēmu." sacīja Fišs. "Nākamās divas nedēļas iespējams ir svarīgākās visā manā karjerā. Londonā es spēlēšu noteikti. Par to nav nekādu šaubu, kaut vai muskulis būs ieplīsis, es tik un tā turp došos un mēģināšu spēlēt."

Jāatzīmē, ka reitinga 9. numurs Mārdijs Fišs uz "ATP World Tour Finals" kvalificējās kā pēdējais no astoņiem dalībniekiem. Šis 29 gadus vecajam ASV tenisistam būs pirmās ATP finālsacensības viņa karjerā. Londonas turnīrs norisināsies no 20. līdz 27 novembrim.

Izmantotie resursi:
TENNIS.com - Breaking news, Live Scores,...

  -3 [+] [-]

, 2011-11-11 18:28, pirms 13 gadiem
Nu tagad gaidiisim blogus un leerumu ar komentaariem, ka Fishmens ir tikpat liels maita , kaa Dzhoko, meeginaadams speeleet nebuudams pie pilnas veseliibas.

     [+] [-]

, 2011-11-11 19:16, pirms 13 gadiem
Ir atsiriba starp Final8 un Paris Master..

  +1 [+] [-]

, 2011-11-11 20:19, pirms 13 gadiem
Bam Bam rakstīja: Nu tagad gaidiisim blogus un leerumu ar komentaariem, ka Fishmens ir tikpat liels maita , kaa Dzhoko, meeginaadams speeleet nebuudams pie pilnas veseliibas.
Fišs atklāti pasaka (pat diagnozi). Nole jau no vasaras: šodien plecs nesāp, rīt sāp, tad atkal nesāp; nekā nav, nē, tomēr atsakos. Tāda slāvu mentalitāte - vzjal i kinul (domāts fanus un skatītājus) atpakaļ neskatoties.