Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Gaskē diskvalifikācija uz nenoteiktu laiku

Jānis Celmiņš

Gaskē diskvalifikācija uz nenoteiktu laiku
Rišārs Gaskē
Foto: AFP

Starptautiskā tenisa federācijas pirmdien uz nenoteiktu laiku, par kokaīna lietošanu, diskvalificējusi 22 gadus veco franču tenisistu Rišāru Gaskē. Ja Gaskē nespēs pierādīt savu "nevainību", tad viņam draud divu gadu diskvalifikācija.

Jau ziņojām, ka pozitīvas proves Rišāram Gaskē izrādījušās Maiami, kur Gaskē spēles nemaz neaizvadīja. Francijas tenisists sākotnēji noliedza kokaīna lietošanu un situāciju sīkāk komentēt atteicās un vēlējās pēc iespējas ātrāk iesniegt matu paraugu, kas varētu sniegt precīzāku informāciju.

Svētdien 22 gadus jaunais tenistsits atklāja, ka ir iesniedzis mata paraugu neatkarīgā laboratorijā un analīzēs kokaīna pēdas nav atrastas.

Šodien kļuvis skaidrs, ka Starptautiskā Tenisa federācija sportistu diskvalificējusi uz nenoteiktu laiku. Ja Gaskē nespēs pierādīt savu "nevainību", tad viņam draud divu gadu diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
eurosport.com

     [+] [-]

, 2009-05-11 18:03, pirms 15 gadiem
tad jau par katru, kuram A prove bijusi pozitīva un tiek gaidīta B prove varētu rakstīt šādu ziņu, jo tieši tas šobrīd notiek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-13 17:36, pirms 15 gadiem
Čalītis ar balto Omāru paniekojies!