Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Alkarasam septiņi geimi pēc kārtas, Sinners izcīna 17. uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alkarasam septiņi geimi pēc kārtas, Sinners izcīna 17. uzvaru pēc kārtas
Karloss Alkarass. Foto: AFP/Scanpix

Pasaules ranga vicelīderis Karloss Alkarass turpina aizstāvēt Indianvelsas ATP 1000 sērijas titulu, pārliecinoši tiekot galā ar Fēliksu Ožē-Aliasimu – 6:2, 6:3.

Kanādietis Fēlikss Ožē-Aliasims sāka ar diviem izservētiem geimiem (2:1), bet turpinājumā Karloss Alkarass uzvarēja septiņos geimos pēc kārtas un nobruģēja ceļu pretī astotdaļfinālam. Spānis visa mača garumā uzvarēja 46% izspēļu pie sāncenša pirmās serves.

Lai gan savstarpējās cīņās joprojām labāka bilance ir Ožē-Aliasimam (3-2), Alkarass abas uzvaras izcīnījis Indianvelsā. Pērn viņi sastapās ceturtdaļfinālā, un turpinājumā spānis kļuva par čempionu.

Alkarass tēmē uz trešo Indianvelsas pusfinālu pēc kārtas. Nākamajā kārtā viņu gaida ungārs Fābiāns Marošāns. Abi tikušies vienu reizi – pērn Romā uz māla, un Marošāns parūpējās par pārsteigumu.

Tālāk soļo arī Janniks Sinners, kurš ar 6:3, 6:4 pieveica Žanu Lenāru Strufu, izcīnot jau 17. uzvaru pēc kārtas. 2024. gadā Sinners uzvarējis visās 14 spēlēs, izcīnot "Australian Open" un Roterdamas titulus. Par vietu ceturtdaļfinālā viņš spēkosies pret Benu Šeltonu.

Citos ceturtās kārtas dueļos tiksies Aleksandrs Zverevs un Alekss de Minors, kā arī Stefanoss Cicips un Jirži Lehečka. Vēl virknei tenisistu priekšā trešās kārtas spēles, ieskaitot pasaules ranga līderi Novaku Džokoviču.

     [+] [-]

, 2024-03-11 12:10, pirms 2 mēnešiem
Jans Lenards Štrufs ir vācietis, ne francis

     [+] [-]

, 2024-03-11 19:59, pirms 2 mēnešiem
Pippo77 rakstīja: Jans Lenards Štrufs ir vācietis, ne francis
Lāšonam vienalga,ka tikai nav sviedrs!!!