Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

papildināts Zināms "ATP World Tour Finals" astoņnieks

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zināms "ATP World Tour Finals" astoņnieks
Tomašs Berdihs
Foto: AP/Scanpix

Sekojot Janko Tipsareviča zaudējumam pret Tomašu Berdihu, zināmi visi astoņi tenisisti, kuri no 20. līdz 27. novembrim sacentīsies "ATP World Tour Finals" turnīrā.

Tipsarevičam šonedēļ bija jāuzvar Parīzē, ja viņš vēlējās pirmo reizi spēlēt sezonas finālturnīrā. Nebija lemts. Šodien Tipsarevičs tikās ar Tomašu Berdihu, kuru bija apspēlējis visās četrās savstarpējās spēlēs ATP tūrē, ieskaitot divas reizes šogad. Arī šodien serbam bija jāuzvar, taču Tipsarevičs uzdāvināja uzvaru pretiniekam. Pirmo setu Janko atdeva no 5:1 uz 5:7, arī otrajā Serbijas otrajam numuram bija breika handikaps, taču atkal pārsvars izsēts - 4:6.

Tipsareviča izstāšanās nozīmē to, ka uz Londonu brauks ne tikai Berdihs, bet arī Žo-Vilfrīds Tsonga un Mārdijs Fišs. Iepriekš kvalificējušies jau bija Novaks Džokovičs, Rafaels Nadals, Endijs Marejs, Rodžers Federers un Davids Ferers.

Berdihs ceturtdaļfinālā spēlēs ar Endiju Mareju, kurš turpina savu lielisko sezonas izskaņu, šodien ar 6:2, 6:2 sagraujot vārda brāli Rodiku. Tikmēr pagrūtu uzvaru šodien izcīnīja ATP līderis, serbs Novaks Džokovičš. Pret tautieti Viktoru Troicki tika zaudēts pirmais sets ar 4:6, taču otrajā setā Troickim pie 2:2 bija trīs breikbumbas. Neviena no tām netika izmantota, bet Nole pēc brīža jau demonstrēja labāku sniegumu. Otrajā setā sekoja divi breiki, bet mača noslēgumā panākums ar 4:6, 6:3, 6:1.

Džokovičam nākamajā kārtā pretī stāsies mājinieks Žo-Vilfrīds Tsonga, kas šodien tika galā ar itālieti Andreasu Seppi - 6:3, 6:4. Vēl citos mačos spānis Davids Ferers pārliecinoši uzveica ukraini Aleksandru Dolgopolovu (6:3, 6:2), bet Mārdijs Fišs otrā seta taibreikā neizmantoja divas mačbumbas un trešajā setā, esot vadībā ar 6:1, 6:7(6), 2:1, savainojuma dēļ izstājās pret argentīnieti Huanu Monako.

"BNP Paribas Masters". Parīze, Francija.

Ceturtdaļfināla pāri

Spēle
(1) Novak Djokovic – (6) Jo-Wilfried Tsonga
(2) Andy Murray – (5) Tomas Berdych
(3) Roger Federer – Juan Monaco
(4) David Ferrer – John Isner uzvarētājs

3. kārtas spēles

SpēleRezultāts
(1) Novak Djokovic – (15) Viktor Troicki4:6 6:3 6:1
(2) Andy Murray – (13) Andy Roddick6:2 6:2
(3) Roger Federer – (16) Richard Gasquet6:2 6:4
(4) David Ferrer – (14) Aleksandr Dolgopolov6:3 6:2
(5) Tomas Berdych – (11) Janko Tipsarevic7:5 6:4
(6) Jo-Wilfried Tsonga – Andreas Seppi6:3 6:4
Juan Monaco – (7) Mardy Fish1:6 7:6(6) 1:2; Fish izstājās
John Isner – Feliciano Lopez6:4 6:2

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2011-11-10 14:43, pirms 13 gadiem
Prieks,ka Fish ir ieksa, visas iespejas pakapties uz 6vietu! Skatos Djoko speli,nesaprotu tiesam,kadel vins sevi moca,viens ir nauda,bet otrs vai uz final 8, vins nebus vel vairak satraumejies, spele vins tiesam slikti! (Salidzinot kvai citas ieprieksejas sis sezonas speles,nerunajot par zagi pagasa turnira)

     [+] [-]

, 2011-11-10 16:36, pirms 13 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Prieks,ka Fish ir ieksa, visas iespejas pakapties uz 6vietu! Skatos Djoko speli,nesaprotu tiesam,kadel vins sevi moca,viens ir nauda,bet otrs vai uz final 8, vins nebus vel vairak satraumejies, spele vins tiesam slikti! (Salidzinot kvai citas ieprieksejas sis sezonas speles,nerunajot par zagi pagasa turnira)
Tad jau laikam nenoskatījies līdz galam....trešajā setā viss bija OK, visos elementos...tie smukie vinneri, dropšoti un pat serve !!! Pretinieks jau arī nebija kaut kāds pērnais..., lai "paņemtu" vieglu uzvaru !!! Nolem jāspēlē, jo viņš ir Parīzes Berci publikas mīlulis...protams, ja pretiniekos nav kāds musketieris...

     [+] [-]

, 2011-11-10 16:47, pirms 13 gadiem
Rīt gan Novakam būs jāspēlē savu labāko tenisu no pirmā seta... Vienīgi žēl, ka pretiniekos ir mans trešais (otrais - Murejs) tenisa favorīts!!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-10 19:05, pirms 13 gadiem
Noskatijos,bet nu ja skatijies,redzeji,ka vienkarsi Troickis vairs nevilka un tapec bija ari pavisam savadak! Blin, Fisam gan baigi parsteidz pedeja laika jau ar otro speli kur vins izstajas loti negaiditi,kaut ka divaini skita,pret beiku un ari sodien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-10 21:55, pirms 13 gadiem
Žēl, ka šogad traumas izjauca sezonu Soderlingam un savukārt DelPotro nedaudz pietrūka, lai pēc savas smagās traumas atgrieztos 8niekā. Tie bija reāli kandidāti, kuri varēja top 4niekam pabojāt nervus. Patreiz ir Nole, Rafa, Endijs un Fede un...... tad seko nākamie, kuru spēles kvalitāte, tāpat kā reitinga punkti stipri atšķiras.

     [+] [-]

, 2011-11-10 23:35, pirms 13 gadiem
nedveds rakstīja: Žēl, ka šogad traumas izjauca sezonu Soderlingam un savukārt DelPotro nedaudz pietrūka, lai pēc savas smagās traumas atgrieztos 8niekā. Tie bija reāli kandidāti, kuri varēja top 4niekam pabojāt nervus. Patreiz ir Nole, Rafa, Endijs un Fede un...... tad seko nākamie, kuru spēles kvalitāte, tāpat kā reitinga punkti stipri atšķiras.
Tad tikpat labi var teikt,Tsonga ja nebutu traumas butu nezin kur, ja Fisham nebutu traumas butu nezin kur... Sporta meistariba ir ari izvairisanas no traumam!

     [+] [-]

, 2011-11-11 09:49, pirms 13 gadiem
Piekrītu nedvedam, īpaši par DelPotro viņš un Nole vienmēr , visos laikos bijuši mani favorīti, bet, diemžēl Putriņs nav vairs tomēr tas, kas pirms traumas, vismaz pagaidām un kā viņš pats sacīja, nepieciešama atpūta un atjaunošanās.