Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs: "Uz Parīzi neatbraucu bonusa dēļ"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs: "Uz Parīzi neatbraucu bonusa dēļ"
Novaks Džokovičs
Foto: Reuters/Scanpix

ATP ranga līderis Novaks Džokovičs noliedzis runas par to, ka viņš šonedēļ Parīzē spēlē tikai tāpēc, lai tiktu pie iespaidīga bonusa, kas pienākas par piedalīšanos "Masters 1000" sērijas turnīros.

Sezonas laikā ir deviņi "Masters 1000" turnīri. Kā ranga līderis Džokovičs tiktu pie 2 miljoniem dolāru, ja piedalītos astoņos no deviņiem turnīriem. Novaks šogad izlaida Montekarlo un Šanhajas turnīrus, tādējādi pretendēja uz vairs "tikai" 1.6 miljonus lielu čeku, ko dabūtu, ja spēlētu septiņos turnīros. Kā zināms, pagājušajā nedēļā Džokovičs Bāzelē, zaudējot Kei Nišikori, atsvaidzināja pleca savainojumu, taču uz Parīzi aizbrauca, tiekot pie prēmijas.

Pats Džokovičs noliedz runas, ka uz Francijas galvaspilsētu aizbraucis naudas dēļ, lai gan nav 100% vesels: "Par to ir daudz runu. Tas ir tikai normāli, kad vadošajam tenisistam ir pastiprināta uzmanība. Negribu teikt, ka tas ir godīgi vai negodīgi, jo katrs tiesīgs domāt un runāt to, ko domā. Uz Parīzi atbraucu tāpēc, ka esmu profesionāls tenisists un vēlos spēlēt. Tas arī viss"

24 gadus vecais Džokovičs šogad uzvarējis desmit turnīros (tai skaitā piecos "Masters" turnīros), naudas prēmijās nopelnot 10.7 miljonus dolāru (dati pirms šīs nedēļas sacensībām).

Runājot par situāciju ar savainoto plecu, Džokovičs teica, ka tā ir minimāla problēma: "Plecs jūtas labi. Tas nav savā labākajā kondīcijā, taču tāds, ar kuru var spēlēt. Nevaru pat to īsti nosaukt par savainojumu. Mainot serves tehniku, radās iekaisums, kas savukārt bija arī sekas bijušajam savainojumam."

Džokovičs, kurš Parīzē uzvarēja 2009. gadā, vakar ar 6:4, 6:3 pieveica horvātu Ivanu Dodigu, bet šodien 3. kārtā tiksies ar savu tautieti Viktoru Troicki.

Izmantotie resursi:
Xtreme Tennis News

     [+] [-]

, 2011-11-10 10:57, pirms 13 gadiem
njaa

  +3 [+] [-]

, 2011-11-10 19:00, pirms 13 gadiem
Loģiski, ka abu iemeslu dēļ. Itkā tam būtu kāda nozīme, labi, ka aizbrauca es domāju skatītājiem tas nāk tikai par labu