Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hamburgas ATP turnīrs zaudējis galveno sponsoru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hamburgas ATP turnīrs zaudējis galveno sponsoru
Rafaels Nadals
Foto: AP

Hamburgas ATP turnīra organizatori paziņojuši, ka tie zaudējuši tā galveno sponsoru - totalizatoru kantori ''Bat-at-home''. Tam par iemeslu ir vietējā likumdošana, kas neparedz totalizatoru reklamēšanu.

Hamburgas tiesa lēmusi, ka turnīram nedrīkst par sponsoru būt totalizatoru kantoris, un aizliegta jebkāda tā reklamēšana. Šī tiesas lēmuma rezultātā Hamburgas turnīrs palicis bez tā galvenā sponsora, kas nozīmē 250 000 eiro zaudējumu. Neskatoties uz to, turnīra direktors Mihaels Štihs cer uz pilsētas domes atbalstu 200 000 eiro apmērā.

Hamburgas turnīrs ir ATP 500. sērijas turnīrs, kuram ir otrā prestiža pakāpe aiz 1000. sērijas turnīriem jeb ''Masters Series''. Hamburgā spēles notiek uz māla seguma, un šajā turnīrā allaž startē teju visi labākie planētas tenisisti. Pērn turnīrā uzvarēja Rafaels Nadals, kurš trīs setos pieveica Rodžeru Federeru. Šogad turnīrs notiks no 20.-26.jūlijam.

Izmantotie resursi:
championat.ru
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-10 12:54, pirms 15 gadiem
njaa, reizeem taa likumdoshana nes tikai postu..

     [+] [-]

, 2009-07-10 14:06, pirms 15 gadiem
kriish rakstīja: njaa, reizeem taa likumdoshana nes tikai postu..
nu tada ir taa dzive savaa zinjaa toto var but kaa slikta atkaribaa utt...un tad brinas ka kads tenisists met uz sevi utt bet tas taa!bet nu ja nopietni tas jau tikai bija laika jautajums kad aizliegs jo nu visadas lidzigas lietas jau ir aizliegtas