Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Astanas turnīra pusfinālā Medvedevs izstājas pirms izšķirošā seta pret Džokoviču

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Astanas turnīra pusfinālā Medvedevs izstājas pirms izšķirošā seta pret Džokoviču
Daniils Medvedevs. Foto: Pavel Mikheyev/Reuters/Scanpix

ATP 500 punktu raudzes turnīrā Kazahstānas galvaspilsētā Astanā finālā spēlēs grieķis Stefans Cicips (ATP 6.) un serbs Novaks Džokovičs (ATP 7.).

• 24 gadus vecais Cicips savu 23. finālspēli ATP tūrē nopelnīja pēc tam, kad Grieķijas zvaigznei izdevās atgūties pēc neveiksmīga pirmā seta (4:6), kad Cicips zaudēja jau pirmajā serves geimā, un pieveikt vēl vienu 24-gadnieku Andreju Rubļovu (ATP 9.).

• Nākamajos divos setos Cicips rādīja nedaudz pārliecinošāku sniegumu, izcīnot saspringtas uzvaras. Sāpīgu neveiksmi cietušais Rubļovs otrajā un trešajā setā kopā neizmantoja četras breikbumbas.

Līdz šim deviņus ATP titulus izcīnījušais Cicips finālspēlēs visbiežāk (četras reizes) cīnījies tieši pret Džokoviču, katrā no savstarpējiem fināliem ciešot zaudējumu.

• Džokovičs pusfināla spēlē pret krievu Daniilu Medvedevu (ATP 4.) zaudēja pavērsieniem bagātā pirmajā setā (4:6), tādējādi nespējot turpināt šajā rudenī ATP tūrē iekrātu 14 pēc kārtas uzvarētu setu sēriju.

• Spraigā otrajā setā Džokovičs neizmantoja vienu breikbumbu. Diemžēl taibreikā Medvedevs sastiepa augšstilba muskuli, pēc zaudēta seta (6:7 (6:8)) nolemjot neturpināt spēli.

Džokovičam ATP tūrē būs iespēja izcīnīt savu 90. titulu karjerā. 35 gadus vecais serbs līdz šim triumfējis 89 no 127 turnīru fināliem. Džokovičs bijis pārāks septiņās no kopumā desmit savstarpējām spēlēm pret Cicipu.

• Jāatzīmē, ka Džokovičs iepriekšējā nedēļā pārliecinoši uzvarēja "Watergen Open" 250 punktu sacensībās Telavivā.

Finālcīņas sākums paredzēts rītdien pulksten 13:30 pēc Latvijas laika. Spēles tiešraide būs vērojama vienā no "TV3 Sport" kanāliem.

Astanas ATP 500 turnīra pusfināli

SpēleRezultāts
Stefans Cicips [3.] – Andrejs Rubļovs [5.]4:6; 6:4; 6:3
Novaks Džokovičs [4.] – Daniils Medvedevs [2.]4:6; 7:6 (6) - izstājās

Astanas sacensību izloze:
https://www.atptour.com/en/scores/c...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-09 00:20, pirms 2 gadiem
Ļoti žēl, ka Daņilam tā sanāca. Tiešām, žēl. Ceru, ka nekas nopietns un atlabs līdz Parīzes Masteram un ATP fināliem(ja kvalificēsies) Šodien, Meddy bija labāks kortā. Žēl, ka neviens sportists pasaulē nav pasargāts no traumām.

     [+] [-]

, 2022-10-09 03:45, pirms 2 gadiem
Prof156 rakstīja: Ļoti žēl, ka Daņilam tā sanāca. Tiešām, žēl. Ceru, ka nekas nopietns un atlabs līdz Parīzes Masteram un ATP fināliem(ja kvalificēsies) Šodien, Meddy bija labāks kortā. Žēl, ka neviens sportists pasaulē nav pasargāts no traumām.
Medvedjs labs👍
Vai tad pastāv iespēja nekvalificēties uz ATP fināltūri?

     [+] [-]

, 2022-10-09 03:47, pirms 2 gadiem
P.S. Latvijā viens renes šlūcējs Putins jau nomainīja uzvārdu 👍
Tagad gaidām līdzīgu soli no Medvedeva