Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Tokijas finālā Nadals pret Monfisu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tokijas finālā Nadals pret Monfisu
Gaels Monfiss
Foto: Reuters/Scanpix

Tokijas ATP turnīra finālu šorīt sasniedzis ATP ranga līderis Rafaels Nadals un francūzis Gaels Monfiss. Ja Monfisam vietu finālā izdevās nodrošināt pārliecinoši, tad Nadals bija spiests atspēlēt pat divas mačbumbas pret serbu Viktoru Troicki.

Tokijas ATP turnīrā šorīt izspēlēja pusfinālus. Pirmajā no tiem tikās francūzis Gaels Monfiss un čehs Radeks Štepaneks. Lai gan vakar Monfiss spēlēja smagu trīs setu cīņu pret Endiju Rodiku, bet Štepanekam bija brīva diena, šodien francūzim izdevās uzvarēt pat ļoti pārliecinoši – 6:3, 6:3. 24 gadus vecajam sportistam šis ir 11. ATP fināls karjerā.

Viņa pretinieks rītdienas finālā būs ATP ranga līderis un šī turnīra galvenais favorīts Rafaels Nadals, kuram šodien kortā vajadzēja pavadīt vairāk nekā divarpus stundas, lai tiktu galā ar serbu Viktoru Troicki. Pirmajā setā abi tenisisti ļoti pārliecinoši spēlēja pie savas serves, bet taibreikā pārāks bija spānis. Otrajā setā Troickim izdevās viens breiks, ar ko bija pietiekami, lai panāktu līdzsvaru setā. Izšķirošajā spēles daļā serbam bija vairākas labas iespējas noslēgt maču savā labā. Viņš servēja pie rezultāta 6:5 (bija 30:15), vēlāk taibreikā ieguva divas mačbumbas (6:5 un 7:6), tomēr atstāt kortu kā uzvarētājs nespēja – 7:6(4), 4:6, 7:6(7) Nadala labā.

Rītdienas finālisti savā starpā līdz šim tikušies septiņas reizes un tikai vienā pārāks bijis Monfiss (2009.gadā Dohā 6:4, 6:4). Nadala pēdējie turnīri gan parādījuši, ka spānis ir apspēlējams, tāpēc atliek gaidīt interesantu cīņu rīt.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Kurs uzvarēs fināla?

  • 16

  • 19


  +5 [+] [-]

, 2010-10-09 12:38, pirms 14 gadiem
Troickim,vārda tiešā nozīmē,-"notrīcēja rokas"! Izvilka 3.setā no 3:5 (Nadala serves),nobreikoja 2X,un,pašam servējot pie 6:5,iesist tīklā TĀDAS 2 bumbiņas!!! Un pēdējās taibreika izspēlēs,- atkal,kas līdzīgs,un plus 2 tiesnešu kļūdiņas,kad Troickis ar atkārtojuma palīdzību it kā ieguva,bet punktus nedabūja! Nadalam baigā ''cūcene''!!!