Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Radvanska un Bartoli izjauc Krievijas ballīti Pekinā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Radvanska un Bartoli izjauc Krievijas ballīti Pekinā
Agņeška Radvanska
Foto: AFP

Pekinas WTA tenisa turnīrā šodien noskaidroja pusfinālistes. Ļoti tuvu bija tam, lai labāko četriniekā būtu tikai Krievijas sportistes, taču šos svētkus sieviešu tenisa lielvalstij izjauca poliete Agņeška Radvanska un francūziete Mariona Bartoli, kuras pārspēja attiecīgi Jeļenu Dementjevu un Veru Zvonarjovu.

No astoņām ceturtdaļfināla dalībniecēm Pekinas WTA „Premier” turnīrā piecas bija no Krievijas, tādējādi teorētiski pusfinālā varēja būt tikai šīs valsts sportistes. Pirmās divas cīņas arī noslēdzās ar Krievijas sportistu triumfu – Svetlana Kuzņecova pieveica tautieti Anastasiju Pavļučenkovu, bet Nadja Petrova trijos setos sarūgtināja mājinieci Šuaju Pengu. Tieši viņas arī veidos vienu no pusfināla pāriem, kurā favorītes loma tiks atvēlēta Kuzņecovai, kura varētu būt mazāk nogurusi, turklāt uzvarējusi četrus no pieciem savstarpējiem mačiem.

Kā trešā pusfinālā iekļuva poliete Agneška Radvanska, kura nedaudz negaidīti pārspēja ar 4. numuru izlikto Jeļenu Dementjevu. Vēl vakar Radvanska izkūlās no lielām nepatikšanām pret spānieti Mariju Hosē Martinesu Sančesu (poliete bija iedzinējos ar 4:6, 0:4, bet uzvarēja trīs setos), bet šodien uzvarēja pārliecinošāk – 7:5, 6:3. Viņas pretiniece būs Francijas pirmā rakete Mariona Bartoli, kura izglābās no bezcerīgas situācijas pret krievieti Veru Zvonaroju. Pirmajā setā Bartoli no 3:0 pārsvara pamanījās zaudēt ar 3:6, bet otrajā setā krieviete bija vadībā ar 5:1, taču pēc tam neticamā veidā otrajā setā vairs neuzvarēja nevienā geimā, bet trešajā spēja uzvarēt vien divos geimos. Bartoli uzvara ar 3:6, 7:5, 6:2.

”China Open”

Ceturtdaļfinālu rezultāti
(12) Agnieszka Radwanska - (4) Elena Dementieva 7:5, 6:3
(6) Svetlana Kuznetsova - Anastasia Pavlyuchenkova 6:3, 6:3
(14) Marion Bartoli - (7) Vera Zvonareva 3:6, 7:5, 6:2.
(13) Nadia Petrova - Shuai Peng 6:7(5), 6:3, 6:2

Pusfinālu pāri
(6) Svetlana Kuznetsova - (13) Nadia Petrova
(12) Agnieszka Radwanska - (14) Marion Bartoli

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

  +3 [+] [-]

, 2009-10-09 18:31, pirms 15 gadiem
Žēl Dementevu,simpatizē man viņa, kā nekā tuva saikne ar Latviju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-10 00:05, pirms 15 gadiem
poliete bija iedzinējos ar 4:6, 0:4, bet uzvarēja divos setos),
======

kā var zaudējot pirmo setu, uzvarēt 2 setos ?