Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Nadals nespēlēs arī Sinsinati "Masters 1000" turnīrā

Nadals nespēlēs arī Sinsinati "Masters 1000" turnīrā
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas labākais tenisists Rafaels Nadals ceturtdien paziņoja, ka vēl nav atguvies no ceļgala savainojuma, tāpēc izlaidīs arī Sinsinati "Masters 1000" turnīru, kas būs priekšpēdējā sagatavošanās "US Open".

Ranga 3. vietā esošais Nadals nav spēlējis kopš Vimbldonas, kurā 2. kārtā sensacionāli zaudēja tobrīd ranga 100. vietā esošajam Lukašam Rosolam. Pēcāk Rafa paziņoja, ka atcels jūlijā paredzēto labdarības maču ar Novaku Džokoviču. Vēlāk sekoja izstāšanās no olimpiādes.

"US Open series" sezonu uz "hard" seguma pasaules elites tenisisti parasti sāk ar "Masters 1000" turnīriem Toronto/Monreālā un Sinsinati. Nadals ceļgala savainojuma dēļ šogad nespēlēs nevienā no tiem. Šodien Nadals paziņoja, ka izlaidīs arī Sinsinati "māsteri".

Pērn Nadals Sinsinati tika līdz ceturtdaļfinālam, bet pēc tam aizspēlējās līdz "US Open" finālam. Nav izslēgts, ka šogad spānim "US Open" būs jāpiedalās bez sagatavošanās turnīriem, ja vien viņš neizvēlēsies paņemt Vinstonseilemas "wild card" (kā to izdarījis Gaels Monfīss).

Sinsinati pamatturnīrs sāksies svētdien, bet kvalifikācija, kurai pieteicies arī Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis, tiks sākta sestdien.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-09 22:25, pirms 12 gadiem
Žēl. Novēlu viņam atveseļoties un būt ierindā vismaz uz US Open.
Roberts Štrombahs. Foto: diarioluso-galaico.com

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs pacēlies no 453. uz 452. vietu, savukārt valsts otrais numurs Kārlis Ozoliņš atkāpies no 781. uz 795. pozīciju.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: @lyuda_kichenok / Rothesay International Eastbourne Tennis Tournament
1

WTA rangā Ostapenko ieņem 14. vietu, Semeņistaja 108.

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) jau publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atkāpusies no 13. uz 14. pozīciju, bet mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja noslīdējusi no 107. uz 108. vietu.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Action Plus Sports/ZUMApress/Scanpix
8

Ostapenko/Kičenoka uzvar taibreikos un izcīna Īstbornas "WTA 500" titulu

Lielbritānijas dienvidu pilsētā Īstbornā noslēdzies "WTA 500" zālāja turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien finālā pārspēja kanādieti Gabrielu Dabrovski un jaunzēlandieti Erinu Routlifu - 5:7, 7:6(2), 10-8.