Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Fišs: "Atgriezties esmu gatavs gan fiziski, gan psiholoģiski"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fišs: "Atgriezties esmu gatavs gan fiziski, gan psiholoģiski"
Mārdijs Fišs
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais ATP reitinga Top 10 tenisists Mārdijs Fišs atzinis, ka jūtas gan fiziski, gan mentāli gatavs, lai atgrieztos tūrē, kur šogad bijis vien epizodiski.

31 gadu vecais Fišs šogad aizvadījis tikai trīs mačus, martā Indianvelsā uzveicot Bobiju Reinoldsu un zaudējot Žo-Vilfrīdam Tsongam. Savukārt aprīlī Fišs Savannas "Challenger" turnīrā piekāpās Rubenam Ramiresam Idalgo. Visi mači bija trīs setos.

Fišam pērn tika konstatēta sirds aritmija, kuras dēļ ASV tenisists spēlējis ļoti maz. Kārtējo atgriešanos Mārdijs ieplānojis turnīrā Atlantā, kas sāksies 22. jūlijā. Pēc tam paredzēts arī turnīrs Vašingtonā. Atlantā Fišs uzvarējis 2010. un 2011. gadā. Fišs, kurš pirms diviem gadiem sasniedza reitinga rekordu, ieņemot augsto 7. vietu, šonedēļ publicētajā rangā zaudēja vēl 18 vietas un noslīdēja uz 61. vietu.

"Man iestājās panika, šķita, ka nomiršu," Fišs pirms gada teica, komentējot sirdsdarbības problēmas. Tagad Fišs ir noskaņojies labiem rezultātiem, kas ļautu pretendēt uz gada balvu kā labākajai atgriešanās.

Tagad Fišs gaida ar nepacietību gaida spēlēšanu tieši galvaspilsētā: "Man tur ir nepabeigts darbs, jo vienmēr esmu spēlējis labi, bet nekad nav sanācis tikt līdz finālam. Vasarā parasti spēlēju savu labāko tenisu, tāpēc ļoti gaidu atgriešanos."

Izmantotie resursi:
USA Today

  +2 [+] [-]

, 2013-07-09 23:01, pirms 11 gadiem
Ceru, protams, ka viņam viss izdodas. Patīk man viņa spēle. Bet reāli, šķiet, ka Fiša karjera jau ir beigusies...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-09 23:17, pirms 11 gadiem
Fišam tas forehandiņš vienmēr bijis līmenī un laikam vienīgais ATP, kurš rauj ar īsajām zeķēm un viens no retajiem kurš neņem otru bumbiņu servējot.

     [+] [-]

, 2013-07-09 23:59, pirms 11 gadiem
premium rakstīja: Fišam tas forehandiņš vienmēr bijis līmenī un laikam vienīgais ATP, kurš rauj ar īsajām zeķēm un viens no retajiem kurš neņem otru bumbiņu servējot.
Un vai sie divi paradumi ir loti svarigi?
P.S. gaidu Fisa atgriesanos,labs forehand, un izcils tikla speletajs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja