Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ramoss trešajā setā atspēlējas un izcīna karjeras ceturto titulu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ramoss trešajā setā atspēlējas un izcīna karjeras ceturto titulu
Alberts Ramoss. Foto: Cordoba Open

Par ''Cordoba Open'' 2022. gada čempionu kļuvis Spānijas tenisists Alberts Ramoss, kurš trešajā setā atspēlēja divu breiku deficītu un pārspēja čīlieti Alehandro Tabilo ar 4:6, 6:3, 6:4.

• Alberts Ramoss (ATP 44.) divu stundu un 43 minūšu garā trīs setu cīņā kļuva par ''Cordoba Open'' 2022. gada čempionu, pārspējot Čīles tenisistu Alehandro Tabilo (ATP 144.) - 4:6, 6:3, 6:4.

• Pirmajā setā Tabilo kā pirmais nonāca iedzinējos ar breika deficītu, bet turpinājumā čīlietis atspēlējās un noslēdza pirmo setu savā labā. Tabilo ar breiku iesāka arī otro setu, pēc kā gan Ramoss atguvās un sāka spēlēt arvien labāk, uzvarot četrus geimus pēc kārtas. Trešā, izšķirošā seta ievadā atkal labāks bija Čīles tenisists, divreiz laužot spāņa servi. Ramoss spēja atspēlēties un uzvarēja piecus geimus pēc kārtas, tiekot pie karjeras ceturtā ATP līmeņa titula.

• Visus četrus titulus Ramoss izcīnījis uz māla seguma. Tabilo šis bija pirmais ATP līmeņa fināls.

• Ramoss par uzvaru Kordovā nopelnīja 250 reitinga punktus, kas ļaus spānim uzlekt par 12 vietām un pirmdienas rangā atrasties 32. pozīcijā.

• Nu abi finālisti dosies uz Argentīnas galvaspilsētu Buenosairesu, kur otrdien uzsāks citu ''ATP 250'' sērijas turnīru ''Argentina Open''. Kordovas čempions Ramoss pirmajā kārtā spēlēs pret brazīli Tjagu Monteiru, bet Tabilo pretī stāsies Pedro Martiness no Spānijas.