Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals atgriešanās mačā tiek pie panākuma dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals atgriešanās mačā tiek pie panākuma dubultspēļu turnīrā
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas tenisists Rafaels Nadals bez sarežģījumiem nospēlējis pirmo maču septiņu mēnešu laikā. Vinja del Marā (Čīle) notiekošā ATP "World Tour 250" sērijas dubultspēļu turnīra 1. kārtā Nadals pārī ar argentīnieti Huanu Monako uzveica Čehijas duetu Lukašs Dluhijs un Františeks Čermaks – 6:3, 6:2.

Nadals šodien aizvadīja pirmo maču kopš kopš 28. jūnija, kad Vimbldonā sensacionāli zaudēja Lukašam Rosolam. Ironiski, bet arī šodien viņam pretī bija viens čehu Lukašs – Dluhijs. Viņš spēlēja kopā ar tautieti Františeku Čermaku. Nadala pārinieks bija labs draugs Huans Monako, kurš Rafas rehabilitācijas laikā regulāri pie spāņa viesojās Maljorkā.

Lai arī Rafa nebija spēlējis kopš jūnija, vairākas lietas un rituaļi palikuši nemainīgi. Spānis neizbēgami nokavēja spēles sākumu, bet pirms iesildīšanās veica savu tradicionālo dzeramo pudelīšu sakārtošanu pie soliņa.

Nadals pirmo punktu atgriešanās spēlē ieguva pēc Dluhija nepiespiestās kļūdas. Čehi šodien bija dāvināšanas noskaņojumā un ar dubultkļūdām pirmajā setā deva spāniska runājošajam duetam divus breikus – 6:3 Nadala un Monako labā. Arī otrajā setā Nadals un Monako iespēja divus breikus, uzvarot ar ar 6:2. Punktu mačam pielika Nadals, izceļoties ar neatvairāmo diagonālo "forehand" sitienu.

Pirmajā mačā pēc septiņu mēnešu pauzes Nadals izskatījās visnotaļ komfortabli un nereti priecēja skatītājus ar savu plašo sitienu klāstu. Trešdien Nadals sāks startu vienspēļu turnīrā, tiekoties ar Argentīnas tenisistu Federiko Delboni. Spēles sākums atkal plkst. 23:00 pēc Latvijas laika.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-06 07:20, pirms 11 gadiem
Beidzot Rafa is back! Atkal var tennisu skatities ar baudu! Vamos Rafa!

     [+] [-]

, 2013-02-06 08:41, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Tiešām ar cepurīti?
kādu vēl fuc*ing cepurīti?

Rafa labss! Gaidam vienspēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja