Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Čela paziņo par karjeras beigšanu

Čela paziņo par karjeras beigšanu
Huans Ignasio Čela
Foto: AP/Scanpix

33 gadus vecais Argentīnas tenisists Huans Ignasio Čela paziņojis, ka liek punktu savai tenisista karjera. Čela profesionālo karjeru sāka pirms 14 gadiem un tās laikā izcīnījis sešos ATP vienspēļu un trīs dubultspēļu titulus.

"Pēc tik daudz gadiem ir laiks pāriet uz jaunu posmu manā dzīvē. Es pārtraucu profesionālo karjeru," savā sociālā tīkla "Twitter" kontā sacīja Huans Ignasio Čela, kurš šobrīd ATP reitingā atrodas 176. vietā.

33 gadus vecais Argentīnas tenisists savas karjeras laikā kļuvis par čempionu sešos ATP tūres turnīros, kā arī trijās dubultspēļu sacensībās. Čela, kuram vislabāk veicās uz māla seguma kortiem, divas reizes arī iekļuvis "Grand Slam" ceturtdaļfinālā - 2007. gadā "US Open" un 2011. gadā "French Open". Augstākais punkts reitingā sportistam bija 2004. gada augustā, kad vienspēļu rangā izdevās tikt līdz 15. vietai.

Čelas karjerā ir arī ne pārāk spilgti brīži - 2005. gadā "Australian Open" 3. kārtas mačā pret Leitonu Hjuitu argentīnietim spēles laikā sanāca strīds ar savu pretinieku, kura laikā viņš uz Hjuitu spļāva, par ko vēlāk tika sodīts.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sports News | Live Scores |...

     [+] [-]

, 2012-12-05 00:29, pirms 12 gadiem
"Čela profesionālo karjeru sāka pirms 14 gadiem un tās laikā izcīnījis trīs ATP vienspēļu un sešus dubultspēļu titulus."

"33 gadus vecais Argentīnas tenisists savas karjeras laikā kļuvis par čempionu sešos ATP tūres turnīros, kā arī trijās dubultspēļu sacensībās."

Autor, tiec skaidrībā!