Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals: "Man jāspēlē agresīvāk"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals: "Man jāspēlē agresīvāk"
Rafaels Nadals
Foto: Reuters/Scanpix

ATP ranga līderis Rafaels Nadals, ierodoties Tokijā, kur viņš piedalīsies ATP "World Tour 500" turnīrā, izteicies, ka viņam nepieciešams spēlēt agresīvāk, lai neatkārtotos zaudējums Bangkokā.

Nadals Tokijā (šajā turnīrā spēlēs pirmo reizi) ieradies pēc šokējoša zaudējuma pagājušajā nedēļā Bangkokā savam tautietim Giljermo Garsijam-Lopesam, kurš vēlāk kļuva par turnīra čempionu. Pusfinālā Nadals neizmantoja 24(!) breikbumbas (2/26) un zaudēja trīs setos ar 6:2, 6:7(3), 3:6. Tokijas turnīru ranga līderis sāks jau no 1. kārtas, kurā viņa pretinieks būs kolumbietis Santjago Hiraldo.

Spānis uzskata, ka viņam nedaudz jāmaina taktika, taču citus spēles uzlabojumus tik īsā laikā, kāds ir bijis pēc pēdējā turnīra, nav iespējams veikt: "Rīt būs ļoti grūti. Segums šeit ir ātrs, un Hiraldo ir labs spēlētājs, viņš būs ļoti bīstams."

"Savā spēlē neko īpaši daudz nevaru paspēt mainīt. Ja paskatāmies uz veidu, kā zaudēju Bangkokā, var teikt, ka ir nepieciešamas dažas izmaiņas spēlē. Noteikti varu teikt, ka jāspēlē agresīvāk," piebilda Nadals.

Izmantotie resursi:
AP

  +2 [+] [-]

, 2010-10-04 12:12, pirms 14 gadiem
Sargi veselību! Un uzvaras jau nepazudīs!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-04 15:31, pirms 14 gadiem
Tavs ārsts teica pavisam ko citu !