Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs nespēlēs Monreālā, uzlabojot Nadala izredzes jau šomēnes atgriezties 1. vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejs nespēlēs Monreālā, uzlabojot Nadala izredzes jau šomēnes atgriezties 1. vietā
Endijs Marejs
Foto: imago/Scanpix

"Rogers Cup" vīriešu turnīrs, kas šoreiz notiks Monreālā, arī šogad notiks bez virknes elites spēlētāju, ieskaitot pasaules pirmo numuru Endiju Mareju, kuram ir gurna savainojums.

Pērn, kad "Rogers Cup" turnīru uzņēma Toronto, Kanādā olimpiādes un savainojumu dēļ no lielā četrinieka startēja tikai Novaks Džokovičs, kurš vājā konkurencē arī viegli kļuva par čempionu. Šogad Serbijas tenisists uz Kanādu nevar braukt, jo viņam elkoņa savainojuma dēļ sezona jau beigusies.

Džokovičs nav vienīgā zvaigzne, kuru nākamajā nedēļā nevarēs redzēt Monreālas kortos. Dažādu vēl zālāja sezonas laikā gūtu savainojumu dēļ nespēlēs arī Endijs Marejs, Marins Čiličs un Stens Vavrinka. Šveices tenisists izlaidīs arī Sinsinati "Masters 1000" turnīru, bet par pārējiem diviem šī turnīra sakarā skaidrības vēl nav.

Mareja nestartēšana Monreālā nozīmē to, ka viņš jau nākamās nedēļas laikā var zaudēt ranga līdera godu. Tas notiks, ja Rafaels Nadals tiks vismaz līdz pusfinālam. Uz 1. vietu tuvāko nedēļu laikā pretendē arī šogad divus "Grand Slam" titulus ieguvušais Rodžers Federers, kuram ātrākā iespējamā atgriešanās virsotnē iespējama pēc Sinsinati turnīra.

Federers, visticamāk, ar Nadalu noskaidros 1. vietas likteni, sezonai beidzoties. Federeram punkti šogad vairs nav jāaizstāv, kamēr Nadalam dzēsīsies nedaudz. Tikmēr Marejam pērn tieši gada otrā daļa bija ļoti produktīva.

     [+] [-]

, 2017-08-04 10:18, pirms 7 gadiem
Marejs nemak spelet tspec nespeles

  +1 [+] [-]

, 2017-08-04 15:01, pirms 7 gadiem
Vēl kādu Federera un Nadala dueli kortā gribētos redzēt.