Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Klijstersai nav mērķa atkal kļūt par pirmo pasaulē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Klijstersai nav mērķa atkal kļūt par pirmo pasaulē
Kima Klijstersa
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas pirmā rakete Kima Klijstersa pēc uzvaras Maimi turnīrā atklājusi, ka viņas galvenais mērķis nav atgriešanās ranga pirmajā vietā, jo to neļauj darīt ierobežotais turnīru skaits.

Klijstersa, kura vakar kļuva par prestižā ''Sony Ericsson Open'' turnīra uzvarētāju, rīt publicētajā jaunajā WTA vienspēļu rangā atgriezīsies Top 10. Beļģiete pēc pērn notikušās atgriešanās tūrē, ar uzviju attaisnojusi uz sevi liktās cerības, uzvarot jau pirmajā ''Grand Slam'' turnīrā - ''US Open''. ''Australian Open'' viņai neizdevās, taču šogad gūti jau divi tituli, kas ļauj kāpt augšā rangā. Atgādinām, ka 2003. gadā viņa jau pabija ranga pirmajā pozīcijā.

Beļģijas pirmā rakete atklājusi, ka atgriešanās pirmajā vietā ir iespējama, taču viņai nav tāda mērķa: ''Varbūt tas notiks, taču nespēlēju vairāk turnīros ar domu iegūt pēc iespējas vairāk punktu. Ranga pirmā pozīcija nav mans galvenais mērķis. Ja tas notiks, jauki. Jūtu, ka šobrīd spēlēju ļoti labi, iespējams, pat labāk nekā jebkad agrāk.''

''Kad tev ir 16-17 gadi, vēlies spēlēt katru dienu un katrā turnīrā, tevi uz priekšu dzen adrenalīns. Manā vecumā (Kimai ir 26 gadi - aut. piez.) tā vairs nav. Nevēlos riskēt un patiesībā nevaru atļauties to darīt fiziski. Agrāk man tas radīja problēmas, kuras vairs nevēlos,'' piebilda Klijstersa.

Jaunnedēļ Kima startēs turnīrā Spānijā, Marbeljā, kur saņēmusi wild card. Pirmajā kārtā Klijstersa tiksies ar rumānieti Aleksandru Dulgeru.

Izmantotie resursi:
Reuters

     [+] [-]

, 2010-04-04 19:53, pirms 14 gadiem
pēc 10 min veču fināls laikam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja