Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ivanoviča šosezon vairs nespēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ivanoviča šosezon vairs nespēlēs
Ana Ivanoviča

WTA ranga ekslīdere Ana Ivanoviča no Serbijas paziņojusi par to, ka šosezon vairs turnīros nepiedalīsies. Viens no iemesliem - veselības problēmas (elpošanas orgānu traucējumi).

Pēc ''US Open'' pagājušā gada ''French Open'' čempione paziņoja, ka ņem pauzi, taču pagājušajā nedēļā startēja Tokijas turnīrā, kur gan izkrita pirmajā kārtā, zaudējot čehietei Lusijai Safarovai. Tagad Ivanoviča nolēmusi pielikt punktu šai neveiksmīgajai sezonai.

Šogad Ivanoviča nav izcīnījusi nevienu titulu, pēdējais bija pērn Lincā (Austrija). Sezonas gaitā serbiete mainījusi trenerus, taču formas uzlabojumi nav manīti. Bez tam viņai ir problēmas ar veselību. Tokijā Anai radušies eplošanas orgānu traucējumi. Baumo, ka viņai ir arī pleca savainojums.

Pašreiz WTA vienspēļu rangā Ivanoviča ieņem 11. vietu, taču pilnīgi skaidrs ir tas, ka līdz gada beigām viņa zaudēs vairākas vietas.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  -2 [+] [-]

, 2009-10-03 13:29, pirms 15 gadiem
ar skaistumu neuzvaresi,jasak smagak stradat lai ko sasniegtu vairak.....

  +4 [+] [-]

, 2009-10-03 13:45, pirms 15 gadiem
nu skaista viņa jau ir