Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Soderlings šķiras no trenera Normana

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Soderlings šķiras no trenera Normana
Robins Soderlings Magnusa Normana uzraudzībā treniņā Vimbldonā
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas labākais tenisists Robins Soderlings pēc nupat noslēgušās sezonas pārtraucis sadarbību ar līdzšinējo treneri Magnusu Normanu.

26 gadus vecais Soderlings ar Normanu nostrādāja nedaudz vairāk par diviem gadiem, šajā laikā no 35. vietas ielaužoties ranga Top 10. Novembrī sasniegta ranga rekordvieta (4.), bet gads pabeigts 5. vietā.

Tieši Normana vadībā Soderlings spējis nostabilizēt savu spēli un pats galvenais – tikt galā ar nerviem, kas regulāri viņam traucēja izšķirošos brīžos. Gan pērn, gan šogad Robins sasniedza "French Open" finālu, piekāpjoties attiecīgi Rodžeram Federeram un Rafaelam Nadalam. Pērn Soderlings Nadalu pieveica "French Open" 4. kārtā, kļūdams par pagaidām vienīgo tenisistu, kuram izdevies spāni pieveikt Parīzē.

Soderlings atklājis, ka ar Normanu šķīrušies bez nesaskaņām: "Man bijuši divi lieliski gadi ar Magnusu, labprāt turpinātu sadarbību, taču pienācis laiks pārmaiņām. Nepieciešams tāds treneris, kas var pilnībā koncentrēties manam tenisam un veltīt man simtprocentīgu savu laiku."

Jauno treneri Robins cer atrast tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2010-12-02 21:47, pirms 14 gadiem
Hei! Normans savulaik bija viens no maniem iecienītākajiem tenisistiem. Nemaz nezināju, ka viņš trenēja Soderlingu