Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers savainojuma dēļ izlaidīs Monreālas "Masters" turnīru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers savainojuma dēļ izlaidīs Monreālas "Masters" turnīru
Rodžera Federera murgainā vasara turpinās
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien Monreālā startējošais "Masters 1000" turnīrs notiks bez divkārtējā čempiona Rodžera Federera, kurš uz Kanādu nedosies muguras savainojuma dēļ. Prestižajā turnīrā dažādu iemeslu dēļ nepiedalīsies arī Žo-Vilfrīds Tsonga, Gaels Monfīss un Mārdijs Fišs.

Runas par Rodžera Federera nespēlēšanu Monreālā bija dzirdamas visu nedēļu – šveicietim arvien mieru neliek muguras savainojums, kura dēļ viņš vāji nospēlēja māla seguma turnīros Hamburgā un Gštāde, zaudējot attiecīgi pusfinālā un 2. kārtā.

Ranga 5. vietā esošais Federers Kanādā nespēlēja arī pērn, kad "Rogers Cup" notika Toronto, toreiz uz turnīru neaizbraucot pēc nogurdinošiem pārdzīvojumiem Vimbldonā un olimpiādē. Starp citu, par olimpiādes fināla sasniegšanu Federeram pirmdien dzēsīsies 450 punkti. Ja Monreālā nekas nav jāaizstāv, tad pēc nedēļas Federeram jāaizstāv 1000 punkti Sinsinati "Masters 1000" turnīrā. Federers "Rogers Cup" uzvarējis divreiz – 2004. un 2006. gadā.

Federers nav vienīgais augsta līmeņa tenisists, kuru fani šogad Monreālā neredzēs. Žo-Vilfrīds Tsonga nav spēlējis kopš Vimbldonas, kur 2. kārtā ceļgala savainojuma dēļ nepabeidza maču pret Ernestu Gulbi. Nav izslēgts, ka Francijas pirmajam numuram nāksies izlaist arī "US Open", jo daudz laika vairs nav palicis.

Monreālā, kur franciski runājošie tenisisti ir lielā cieņā, nebūs arī atraktīvā Gaela Monfīsa. Traumatiskais Monfīss vakar treniņā guva potītes savainojumu.

Tikmēr personisku iemeslu dēļ uz Kanādu nedosies šosezon veselības problēmu dēļ ļoti maz spēlējošais Mārdijs Fišs. Izrādās, Fišs nav pietiekami labā kondīcijā, lai spēlētu vairākas nedēļas pēc kārtas, tāpēc Monreālas vietā izvēlējās Sinsinati "Masters 1000" turnīru.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-02 18:43, pirms 11 gadiem
Ha ha ha. Jau vakar gribēju rakstīt, ka viesnīcas numuriņa rezervācija vēl nenozīmē to, ka Rodža spēlēs. Rezervāciju var atcelt, kas šinī gadījumā arī noticis. Žēl protams.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-02 20:13, pirms 11 gadiem
nu nav jau tā, ka viņam baigā starpība, atcelt to rezervāciju vai nē