Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Maiami pusfinālā arī Soderlings un Berdihs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Maiami pusfinālā arī Soderlings un Berdihs
Robins Soderlings
Foto: Reuters/Scanpix

Maiami ATP tenisa turnīra pusfinālā aizvadītajā naktī vietas nodrošināja arī Zviedrijas tenisa līderis Robins Soderlings un čehs Tomass Berdihs, kuri arī savstarpējā spēlē cīnīsies par vietu finālā. Otrajā pusfinālā spēkosies Rafaels Nadals un Endijs Rodiks.

Pirmo Maiami ATP turnīra pusfināla pāri zinājām jau vakar no rīta (Rafaels Nadals pret Endiju Rodiku), bet abi pārējie fināla pretendenti tika noskaidroti aizvadītajā naktī. Vispirms tikās Rodžera Federera pāridarītājs, čehs Tomass Berdihs un spānis Fernando Verdasko. Vēl pirms divām nedēļām Indianvelsā Berdihs bija sakāvis spāni ar 6:0, 6:3, tomēr šoreiz mačs bija krietni saspringtāks.

Spēles pirmajā setā abi tenisisti neizmantoja vairākas iespējas uzvarēt pie pretinieka serves, līdz beidzot tas izdevās Verdasko – 3:2. Ar šo vienu breiku spānim arī pietika, lai uzvarētu pirmo setu ar 6:4. Otrais sets jau bija saspringtāks, bet taibreikā veiksme uzsmaidīja Berdiham. Līdzvērtīgi aizritēja arī izšķirošais sets, bet tajā čehs bija tas, kurš izmantoja breikbumbu un pēc nepilnu trīs stundu cīņas iekļuva pusfinālā – 4:6, 7:6(5), 6:4. „Lieliska spēle. Sākumā biju nedaudz saguris vēl no mača pret Federera, bet tādējādi izdevās sataupīt spēkus uz spēles beigām un uzvarēt. Esmu ļoti priecīgs”, piebilda Berdihs, kurš Maiami turnīra pusfinālu sasniedzis otro reizi karjerā (2008. gadā zaudējums Rafaelam Nadalam).

Berdiha pretinieks cīņā par finālu būs zviedrs Robins Soderlings, kurš ļoti pārliecinoši tika galā ar krievu Mihailu Južniju – 6:1, 6:4. Abi tenisisti mačā neierasti bieži zaudēja pie savas serves (Soderlings trīs reizes, Južnijs sešas), tomēr jautājumu par mača uzvarētāju īsti nebija. „Izdevās spēle no gala līnijas, tomēr neesmu apmierināts ar savu servi. Cerams, ka tā palīdzēs pusfinālā”, sacīja Soderlings.

Līdz šim Soderlings un Berdihs aizvadījuši deviņas savstarpējās cīņas, no kurām zviedrs uzvarējis sešās, arī pēdējās četrās. Gan šī pusfināla cīņa, gan mačs starp Rafaelu Nadalu un Endiju Rodiku notiks šovakar un mačus tiešraidē varēsiet vērot arī „Viasat Sport Baltic” tiešraidē.

Izmantotie resursi:
sonyericssonopen.com

Kuri tenisisti iekļūs Maiami turnīra finālā?

  • 33

  • 19

  • 7

  • 4


  +4 [+] [-]

, 2010-04-02 10:51, pirms 14 gadiem
Uhh, Nadals pret Rodiku pusfinaalaa.... Tam jābūt labam mačam!
Un otrs pusfināls arī daudzsološs.