Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

No lielā četrinieka pirmajā nedēļā spēlēt gatavs tikai Federers

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

No lielā četrinieka pirmajā nedēļā spēlēt gatavs tikai Federers
Endijs Marejs
Foto: EPA/Scanpix

Lielbritānijas tenisa pirmais numurs Endijs Marejs otrdien paziņoja par nepiedalīšanos Brisbenas turnīrā, kļūstot par kārtējo savainojumu upuri no elites spēlētājiem. Iepriekš šim turnīram atteica Rafaels Nadals, bet Dohā spēlēt nevar Novaks Džokovičs.

Marejam Brisbenā bija paredzēts pirmais oficiālais turnīrs kopš Vimbldonas, kur viņš, spēlējot ar gurna savainojumu, ceturtdaļfinālā zaudēja Semam Kverijam. Skots kopš tā laika bija nospēlējis divas paraugspēles – novembrī Glāzgovā pret Rodžeru Federeru (3:6, 6:3, 6:10) un pagājušajā nedēļā Abū Dabī pret Roberto Bautistu Agutu (2:6).

Brisbenā sezonu bija plānojis sākt arī pasaules pirmais numurs Rafaels Nadals, kurš pagājušās sezonas izskaņā gūtā ceļgala savainojuma dēļ nevēlējās riskēt pirms "Australian Open", laicīgi paziņojot par nespēlēšanu Brisbenā – tas izdarīts pagājušajā nedēļā, kamēr Marejs izstājās divas dienas pirms mača.

Elkoņa savainojuma dēļ gan Abū Dabī paraugturnīru, gan "ATP World Tour 250" turnīru Dohā izlaida Novaks Džokovičs, kurš arī nav spēlējis kopš Vimbldonas ceturtdaļfināla. Serbam tur izstāšanās 2. setā mačā pret Tomāšu Berdihu.

Mareja, Nadala un Džokoviča veselības problēmas nozīmē to, ka vesels un gatavs sezonas startam no t.s. lielā četrinieka ir tikai tā vecākais pārstāvis Federers (36). Šveicietis šonedēļ spēlē Pērtā notiekošajā Hopmana kausā, kas ir paraugturnīrs.

     [+] [-]

, 2018-01-02 13:17, pirms 7 gadiem
Pasaules labākiem tenisistiem sanāk pārāk daudz turnīru , turklāt katrā turnirā parasti arī daudz spēlesun nepaspēj ne savest veselību kārtībā, ne atpūsties!

     [+] [-]

, 2018-01-02 15:17, pirms 7 gadiem
Pat dzelzs vīrs Gulbis šoreiz ļaušot Austrālijā uzvarēt kādam citam.