Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals un Rodiks pārliecinoši tiek pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Nadals un Rodiks pārliecinoši tiek pusfinālā
Endijs Rodiks
Foto: AFP/Scanpix

Ar pārliecinošām Rafaela Nadala un Endija Rodika uzvarām noslēgušās pirmās divas Maiami ATP tenisa turnīra ceturtdaļfināla spēles. Nadals ar 6:3, 6:2 pārspēja Žo Vilfrīdu Tsongu, bet Rodiks ar 6:3, 6:3 Nikolasu Almagro.

Vīru turnīra ceturtdaļfināli tiek aizvadīti divu dienu laikā – pirmās divas spēles notika aizvadītajā naktī pēc Latvijas laika, bet pārējās divas naktī uz piektdienu. Kā pirmais pusfinālu sasniedza mājinieks Endijs Rodiks, kurš kārtējo reizi nezaudēja ne geimu pie savas serves un 80 minūšu laikā tika galā ar spāni Nikolasu Almagro. Rodiks Maiami turnīrā ir uzvarējis jau 2004. gadā un šobrīd atrodas lieliskā sportiskajā formā, ko pierāda arī fināla sasniegšana Indianvelsā.

Par vietu finālā Rodikam gan būs ļoti spēcīgs pretinieks, spānis Rafaels Nadals, kurš prata aizstāvēt visas astoņas breikbumbas un pieveica francūzi Žo Vilfrīdu Tsongu ar 6:3, 6:2. Trīs no šīm breikbumbām Nadalam vajadzēja aizstāvēt jau pirmajā serves geimā. Pēc šīs uzvaras Nadals garantēja atgriešanos ranga trešajā vietā, apsteidzot Endiju Mareju. „Atmosfēra kortā bija lieliska, skatītāji ir fantastiski. Un esmu priecīgs, ka izdevās apspēlēt Žo, aizvadot augsta līmeņa maču”, pēc mača sacīja spānis. Jāpiemin, ka Maiami centrālais korts šajā mačā bija pārpildīts – 13 580 skatītāju.

Līdz šim Nadals un Rodiks savstarpējās cīņās tikušies septiņas reizes, no kurām spānis uzvarējis piecās. Naktī uz piektdienu noskaidros pārējos divus pusfinālistus. Zviedrs Robins Soderlings tiksies ar krievu Mihailu Južniju, bet čehs Tomass Berdihs ar spāni Fernando Verdasko.

Izmantotie resursi:
sonyericssonopen.com

     [+] [-]

, 2010-04-01 10:12, pirms 14 gadiem
Cerams, ka Nadāls beidzot vinnēs

  +2 [+] [-]

, 2010-04-01 10:43, pirms 14 gadiem
Turies Rodik,mes par tevim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja