Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Gards ceļā uz trešo titulu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Gards ceļā uz trešo titulu
Deniss Pavlovs un Katalins Gards
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas un Rumānijas tenisistu duets Deniss Pavlovs un Katalins Gards ļoti sekmīgi turpina startēt Čīles pilsētas Santjago „Future" dubultspēļu turnīrā. Šonedēļ sasniegts jau pusfināls.

Kopā ar rumāni Katalinu Gardu Pavlovs jau aizvadīja divus iepriekšējos Santjago „Future” dubultspēļu turnīrus, un abos svinēja uzvaras. Arī šonedēļ viņi ir turnīra galvenie favorīti un pirmajās divās kārtās to arī pārliecinoši nodemonstrējuši.

Pirmajā mačā ar 6:1, 6:4 tika uzveikti Hermans Gaihs (Argentīna) un Lorēns Viņē (Francija), bet vakar ar 7:5, 6:1 tika gūta virsroka pār argentīniešiem Gastonu Džusani un Žoakinu Monteferario. Pusfinālā Pavlova un Garda pretinieki būs čīlieši Kristobals Savedra-Korvalans un Anhels Torress.

Atgādinām, ka vienspēļu turnīrs Denisam šoreiz bija neveiksmīgs, jo jau pirmajā kārtā nācās zaudēt mājiniekam Hulio Peraltam.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-10-31 11:23, pirms 15 gadiem
man jau skiet ka pareizak butu teiktu duets ne duelis

     [+] [-]

, 2008-10-31 11:28, pirms 15 gadiem
Dubultspelu 1. nr. Latvija !

     [+] [-]

, 2008-10-31 11:39, pirms 15 gadiem
baigaispelmenis rakstīja: man jau skiet ka pareizak butu teiktu duets ne duelis
protams.. labots..