Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns tomēr netiek finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns tomēr netiek finālā
Adrians Žguns

Latvijas tenisistam Adrianam Žgunam nav izdevies iekļūt Gvatemalas "Future" vienspēļu turnīra finālā. Pusfinālā mūsu sportists ar 5:7, 6:4, 4:6 piekāpās Nikalasam Santošam no Brazīlijas.

Lai gan ATP rangā 27 gadus vecais latvietis ieņem 805.vietu, tomēr Gvatemalas "Future" turnīrā "Gatorade Open" ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru Adrians aizkļuva līdz pat pusfinālam. Pirmajās trijās kārtās tika svinētas uzvaras divos setos gan pār rangā zemāku, gan augstākiem pretiniekiem.

Pusfināla spēlē Žguna pretinieks bija brazīlietis Nikolass Santošs. ATP rangā 21 gadu vecais sportists ieņem 593. vietu, bet šajā turnīrā bija izlikts ar piekto numuru. Spēle izvērtās ļoti līdzīga, tomēr triju setu cīniņā pārāks izrādījās brazīlietis – 7:5, 4:6, 6:4. Līdz ar to Žgunam turnīrs noslēdzies ar piecu reitinga punktu iegūšanu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com