Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Arī dubultspēļu turnīrs Pavlovam beidzas pēc pirmās cīņas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Arī dubultspēļu turnīrs Pavlovam beidzas pēc pirmās cīņas
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Neveiksmīgs Francijas pilsētas Sentbrē "Challenger" tenisa turnīrs izvērties Latvijas tenisistam Denisam Pavlovam. Zaudējumam vienspēļu kvalifikācijā sekojusi arī neveiksme dubultspēļu pamatturnīra pirmajā kārtā, kas nozīmē, ka šis turnīrs Denisam ir galā.

Atgādinām, ka sestdien Deniss Pavlovs uzsāka Sentbrē (Francija) "Challenger" tenisa turnīru, vienspēļu kvalifikācijas spēlē ar 2:6, 4:6 piekāpjoties rangā krietni zemāk esošajam francūzim Aleksandram Peno. Sacensības Atlantijas okeāna piekrastes pilsētā Denisam gan vēl nebija galā, jo kopā ar krievu Iļju Beļajevu viņš spēlēja arī dubultspēļu turnīrā.

Diemžēl arī tajā sekmes izpalika. Šodien pirmās kārtas spēlē pret amerikāņa Deivida Martina un vācieša Simona Štadlera duetu tikai zaudēts ar 3:6, 4:6 un turnīrs mūsu sportistam bija galā. Reitinga punktus Francijā Pavlovam izcīnīt neizdevās.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com