Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs Sentbrē "Challenger" pamatturnīrā tikai dubultspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs Sentbrē "Challenger" pamatturnīrā tikai dubultspēlēs
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs kā nākamo turnīru, kur startēt, izvēlējies Francijas pilsētas Sentbrē "Challenger" turnīru, tomēr tā pamtsacensībās Deniss spēlēs tikai dubultspēlēs, jo vienspēļu kvalifikāciju nav izdevies pārvarēt.

Pēc starta Džerijas (Lielbritānija) "Challenger" tenisa turnīrā, kur izdevās pārvarēt vienu dubultspēļu kārtu, bet tika zaudēts vienspēļu pirmajā kārtā, Deniss Pavlovs devies uz netālu esošo Francijas pilsētu Sentbrē, kur norisinās "Challneger" sērijas turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Atšķirībā no Džersijas, šis turnīrs norisinās uz māla seguma kortiem, bet Pavlovam uzreiz neizdevās iekļūt vienspēļu pamatturnīra dalībnieku skaitā.

Vienspēļu kvalifikācijā Denisam (ATP 281. vieta) bija otrais numurs, taču tas nebūt nepalīdzēja tikt pie uzvaras. Spēlē pret mājinieku Aleksandru Peno (ATP 1176.) Pavlovs bija bezspēcīgs un cieta neveiksmi ar 2:6, 4:6. Līdz ar to sacensības mūsu sportists turpinās tikai dubultspēļu turnīrā, kur viņa pārinieks šoreiz būs krievs Iļja Beļajevs. Pirmajā kārtā viņiem pretiniekos būs ASV un Vācijas duets – Deivids Martins un Simons Štadlers.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-29 15:18, pirms 15 gadiem
Uj,..Zaudēt šitādam !

  -1 [+] [-]

, 2009-03-29 17:31, pirms 15 gadiem
gadās...