Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žgunam otrā uzvara, Lejniekam pirmā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam otrā uzvara, Lejniekam pirmā
Adrians Žguns

Sekmīgi dažādos "Future" tenisa turnīros turpina startēt Latvijas tenisisti. Tā Adrians Žguns pārvarējis jau otro kārtu Gvatemalā notiekošajā turnīrā, bet Kārlis Lejnieks iekļuvis otrajā kārtā Vācijas turnīrā.

Kā jau ziņojām, Adrians Žguns (ATP 805.) šonedēļ spēlē Gvatemalā – "Future" sērijas turnīrā "Gatorade Open". Pirmajā kārtā Adrians ar 6:3, 6:4 uzveica Rafaelu Kamilo no Brazīlijas (ATP 671.), bet šonakt spēlēja pret turnīra 3. raketi, ATP ranga 520. vietas īpašnieku Gonzalo Turu no Argentīnas. Lai arī pretinieks bija spēcīgāks pēc ranga, tomēr Žguns svinēja uzvaru vēl pārliecinošāk – 6:3, 6:3. Ceturtdaļfinālā viņa sāncensis būs atkal brazīlietis – Djego Matoss (ATP 903.).

Tikmēr Kārlis Lejnieks tikai vakar uzsāka dalību Vācijas pilsētas Metmanas "Future" turnīrā. Pirmajā kārtā Kārlim paveicās ar izlozi – pretiniekos tika ielozēts veiksmīgais zaudētājs Nīls Poflijs no Lielbritānijas (ATP 1524.). Ar viņu Kārlim lielas problēmas neradās – uzvara ar 6:3, 6:1. Nākamais pretinieks gan būs krietni spēcīgāks, ATP ranga 280. numurs Julians Reisters no Vācijas. Viņš turnīrā izlikts ar 5. numuru.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-01-29 11:46, pirms 15 gadiem
Varbūt tomēr 280. vieta?