Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs turpina cīņu par vienspēļu titulu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs turpina cīņu par vienspēļu titulu
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

Ar mainīgām sekmēm kārtējās divas spēles Salvadoras „Future” tenisa turnīrā aizvadījis Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīrā Latvijas tenisists pārliecinoši iekļuva pusfinālā, bet dubultspēlēs tieši pusfinālā zaudēja.

Vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā Pavlova pretinieks bija amerikānis Raiens Jangs no ASV. Pret šo ATP ranga 639. vietas īpašnieku Deniss spēlēja arī pirms nedēļas Nikaragvas turnīra ceturtdaļfinālā, uzvarot ar 7:5, 6:4. Uz māla seguma kortiem šonedēļ Pavlova pārsvars bija vēl izteiktāks, un latvietis izcīnīja panākumu ar 6:4, 6:1. Šovakar pusfinālā Denisa pretinieks būs Čīles pārstāvis Hanss Podlipniks-Kastelo. Šajā turnīrā viņš izlikts ar 6. numuru, bet ATP rangā pašlaik ieņem 505. vietu.

Neveiksmīgāks Denisam iznāca starts dubultspēlēs. Kopā ar Janu Aleksandru Kožanu no Rumānijas viņi centās revanšēties Čehijas un Kanādas duetam Jirži Krkoška un Vaseks Pospisils, pret kuriem tika ciesta neveiksme Nikaragvas turnīra finālā. Šoreiz spēlē tika aizvadīti trīs seti, tomēr supertaibreikā Pavlovam un Kožanu nekādas cerības uz panākumu nebija – 4:6, 6:3, 1:10. Dubultspēļu turnīrs latvietim noslēdzies ar 6 reitinga punktu izcīnīšanu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-28 10:27, pirms 15 gadiem
interesanti ko Deniss pats saka par nākotnes plāniem. Citādi visi kritizējam, ka viņš aizsēdējies futurēs, bet viņa viedokli neesmu kaut kā atradis.