Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sinners sasniedz Pekinas 1/4 finālu un pauž sarūgtinājumu par apelāciju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sinners sasniedz Pekinas 1/4 finālu un pauž sarūgtinājumu par apelāciju
Janniks Sinners. Foto: China Open

Āzijā turpinās divi "ATP 500" turnīri uz cietā seguma. Pekinas 1/4 finālu sasniedza tostarp itālietis Janniks Sinners, bet Tokijā tālāk tika arī dānis Holgers Rūne.

Pekinas 1/8 finālā pasaules ranga līderis Janniks Sinners (Itālija) šodien uzveica (3:6, 6:2, 6:3) pasaules 69. numuru Romānu Safiuļinu.

Kā jau ziņots, WADA šodien paziņoja par apelācijas iesniegšanu Sinnera lietā, pieprasot diskvalifikāciju. Šīs informācijas parādīšanās brīdī itālietis aizvadīja Pekinas 1/8 finālu.

"Protams, esmu ļoti vīlies un arī pārsteigts par šo apelāciju, godīgi sakot. Jo mums bija trīs uzklausīšanas - visas trīs man bija ļoti pozitīvas. Ziniet, es to nebiju gaidījis," pēc šodienas uzvaras atzina Janniks Sinners. "Jau pirms pāris dienām zināju, ka viņi gatavojas pārsūdzēt un ka šodien tas kļūs zināms. Varbūt viņi vienkārši vēlas pārliecināties, ka viss ir kārtībā. Jā, esmu pārsteigts, ka viņi iesniedza apelāciju."

Tokijas 1/8 finālā Dānijas tenisa līderis Holgers Rūne (#14) šodien apspēlēja (6:2, 6:4) japāni Josihito Nisioku (#59) un nākamajā kārtā cīnīsies pret kādreizējo pasaules ceturto raketi, savukārt Čehijas pirmais numurs Tomāšs Mahāčs (#34) pārspēja (2:6, 6:3, 7:6) amerikāni Tomiju Polu (#13).

Tokijas 1/4 fināli

#34 Tomāšs Mahāčs (Čehija) - #49 Alekss Mikelsens (ASV)
#18 Igo Embērs (Francija) - #20 Džeks Dreipers (Lielbritānija)
#14 Holgers Rūne (Dānija) - #200 Kei Nisikori (Japāna)
#17 Bens Šeltons (ASV) #24 Arturs Filss (Francija)

Izmantotie resursi:
apnews.com
atptour.com