Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pārvarētas arī otrās kārtas barjeras

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pārvarētas arī otrās kārtas barjeras
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Aizvadītajā naktī pie vēl divām uzvarām Salvadorā notiekošajā "Future" tenisa turnīrā guvis Latvijas sportists Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīrā viņš ar 6:3, 6:3 apspēlēja mājinieku Marselo Arevalo.

Šonedēļ Deniss Pavlovs startē Salvadoras pilsētas Libertadas „Future” tenisa turnīrā „Digicel Open”. Arī šī turnīra balvu fonds ir 15 000 ASV dolāru, bet spēles notiek uz māla seguma. Lai arī šis turnīrs Denisam ir jau septītais septiņās nedēļās, turklāt jāveic arī pārbraucieni no vienas zemes uz otru, tomēr pirmās divas kārtas kā vienspēļu, tā dubultspēļu turnīrā jau pārvarētas.

Vienspēļu otrajā kārtā vakarnakt pretī stājās mājinieks Marselo Arevalo, kurš ATP rangā pašlaik neatrodas. Pirms dienas Pavlovs viņu bija uzveicis dubultspēļu turnīrā, un to pašu izdarīja arī vienspēlēs – 6:3, 6:3. Ceturtdaļfinālā viņa sāncensis būs amerikānis Raiens Jangs (ATP 639.), kuru pirms nedēļas Nikaragvā Pavlovs apspēlēja divos setos.

Smagāk nāca uzvara dubultspēļu turnīrā Pavlova, kurā pārinieks tāpat kā Nikaragvā ir rumānis Jans Aleksandrs Kožanu. Cīņā ar Gvatemalas tenisistiem Kristoferu Diasu-Figueroa un Kristianu Paisu pārliecinoši tika zaudēts pirmais sets, taču turpinājumā tika pārņemta iniciatīva un izcīnīta uzvara – 1:6, 6:1, 10:5. Pusfinālā pretiniekos būs Čehijas/Kanādas duets Krkoška/Pospisils, kuriem Nikaragvā tika zaudēts finālā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-27 13:41, pirms 15 gadiem
Punktus velams nopelnitos ar uzraxtiit

     [+] [-]

, 2008-11-27 13:43, pirms 15 gadiem
Spēčīgi vai nespēcīgi, bet, ja var ar tādiem pretiniekiem pelnīt 5000 usd nedēļā, arī tas ir darbiņš