Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška pārliecinoši tiek pamatturnīrā (papildināts)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pārliecinoši tiek pamatturnīrā (papildināts)
Andis Juška
Foto: www.dtfchallenger.dk

Latvijas tenisists Andis Juška šodien izcīnījis trešo uzvaru Āhenes "Challenger" turnīra kvalifikācijā, garantējot vietu pamatsacensībās. Pie rezultāta 6:3, 2:2 Anda labā, viņa pretinieks francūzis Žans-Kristofs Forē nolēma spēli neturpināt.

Šajā nedēļā Latvijas otrais labākais vienspēļu tenisists Andis Juška (ATP 373.) devies uz Vācijas pilsētu Āheni, kur startē „Challenger” tenisa turnīrā ar balvu fondu 42 500 eiro. Sacensības Andim bija jāsāk no kvalifikācijas, taču trīs gūtās uzvaras devušas vietu pamatturnīrā.

Par pirmajiem diviem panākumiem jau ziņojām. Vakar ar 6:1, 6:2 tika apspēlēts ar vācietis Saša Kloers (ATP 519.), bet šorīt krietni spraigākā mačā apspēlēts cits mājinieks Andre Begemans (ATP 458.).

Izšķirošajā mačā Juškas pretinieks bija ATP rangā augstāk esošais francūzis Žans Kristofs Forē (ATP 311.). Pirms divām nedēļām Andis francūzi bija apspēlējis Dānijā, arī „Challenger” kvalifikācijas turnīra izšķirošajā mačā – 6:3, 6:3. Un līdzīgi kā Dānijā, arī Āhenē Juškas pārsvars bija ļoti izteikts. Līdz galam mačs gan netika izspēlēts, jo pie rezultāta 6:3, 2:2 pretinieks spēli neturpināja.

Līdz ar to Andis nopelnījis 3 reitinga punktus. Viņa iespējamie pretinieki jau bija zināmi – vācietis Andreass Beks (ATP 111.), čehs Lukašs Rosols (ATP 165.), zviedrs Bjorns Renkvists (ATP 193.) vai beļģis Rubens Bemelmanss (ATP 296.). Ar kuru sportistu tieši būs jāspēlē Andim, noteica izloze, kas notika pēc visu kvalifikācijas maču beigām. Un jau kārtējo reizi Andim tika ielozēts spēcīgākais iespējamais pretinieks - Andreass Beks. Spēli pret vācieti, kuram ir diezgan nopietns ATP turnīru rūdījums, Juška visticamāk aizvadīs otrdien.

Izmantotie resursi:
atp-ac.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 23:41, pirms 16 gadiem
Vienozimigi ,manuprat, Pavlova izveletais cels ka nonaakt augstakaa ranga vieta nekaa Juska, kas itka startee augstaakos turniros, bet iegust mazak punktu