Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška pabeidz iesākto

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pabeidz iesākto
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Andis Juška šodien iekļuvis Alma-Atas „Challenger” tenisa turnīra otrajā kārtā. Atsākot vakar pārtraukto spēli, Andis ar 6:4, 7:6(4) pieveica jaunzēlandes sportistu Hosē Rubinu Stetamu. Jau šodien Juška aizvadīs arī otrās kārtas spēli.

Jau ziņojām, ka vakar Andis Juška aizvadīja Kazahstānas pilsētas Alma-Atas „Challenger” turnīra vienspēļu 1. kārtas spēli, kurā spēkojās ar vienu no labākajiem Jaunzēlandes tenisistiem Hosē Rubinu Stetamu. ATP rangā augstāku vietu ieņem Andis (272. pret 393.), kurš arī bija spēles favorīts.

Pirmajā setā Andis vakar uzvarēja ar 6:4, bet otrajā spēle nonāca līdz taibreikam. Arī tajā iniciatīva bija Juškas pusē, tomēr maču liedza pabeigt lietus. Pie rezultāta 5:4 un Juškas serves taibreikā spēle tika pārtraukta un pārcelta un šodienu.

Šodien Alma-Atā spīdēja saule un maču varēja pabeigt. Iznāca gan tā, ka iesildīšanās spēlei bija garāka nekā pats spēles turpinājums. Andis abās izspēlēs izmantoja savas spēcīgās serves priekšrocības un uzvarēja taibreiku ar 7:4. Par pirmās kārtas pārvarēšanu Juška ieguva sešus reitinga punktus.

Jau šajā pēcpusdienā Andi gaida arī otrās kārtas spēle, kurā viņa sāncensis būs 25 gadus vecais francūzis Žans Noels Insausti, kuram ATP rangā tikai 451. vieta. Tādējādi Andim ir laba iespēja vēl papildināt savu reitinga punktu bagāžu.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-26 09:15, pirms 15 gadiem
Mūsējiem parasti labāk sanāk spēles ar stiprākiem pretiniekiem, bet cerēsim ka tā šoreiz nebūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja