Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Stopini nesasniedz pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Stopini nesasniedz pusfinālu
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ar zaudējumu amerikāņiem Erikam Butorakam un Trevisam Retenmaijeram Džersijas "Challenger" dubultspēļu turnīrs noslēdzies latvietim Denisam Pavlovam un itālietim Andrea Stopini. Amerikāņi bija pārāki ar 6:7(3), 6:4, 10:8.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā Deniss Pavlovs spēlē Lielbritānijai piederošās salas Džersijas "Challenger" turnīrā ar balvu fondu 42 500 eiro. Vienspēļu turnīrā lielas sekmes gan nebija, jo jau pirmajā kārtā ar 2:6, 1:6 tika zaudēts itālietim Andrea Stopini.

Dubultspēļu turnīrā Pavlovs spēlē kopā ar jau minēto itālieti Stopini. ATP dubultspēļu rangā viņi ieņem attiecīgi 257. un 379. vietu, bet pirmajā kārtā diezgan viegli apspēlēja britu duetu Aleksu Bogdanoviču un Džeimsu Vordu. Šodien Pavlovs un Stopini aizvadīja ceturtdaļfināla maču, kur pretī stājās jau nopietnāks pāris – ar 2.numuru izliktie amerikāņi Eriks Butoraks un Treviss Retenmaijers.

ATP dubultspēļu rangā amerikāņi ieņem attiecīgi 59. un 163. vietu, tādējādi viņi bija ceturtdaļfināla cīņas favorīti. Spēles pirmais sets aizritēja ar izteiktu servētāju pārsvaru un ātri vien viss nonāca līdz taibreikam. Tajā krietni veiksmīgāk nospēlēja Pavlovs un Stopini, izvirzoties vadībā pa setiem. Otrajā setā amerikāņiem izdevās revanšēties - jau pašā seta viņi nobreikoja Latvijas un Itālijas duetu, un šo pārsvaru prata nosargāt. Sekojošajā supertaibreikā iniciatīva arī bija amerikāņu pusē, kuri uzvarēja tajā ar un iekļuva pusfinālā - 6:7(3), 6:4, 10:8.

Tikmēr Pavlovam un Stopini dubultspēļu turnīrs noslēdzies ar 13 reitinga punktu izcīnīšanu. Tāpat katrs no sportistiem saņēma 270 eiro prēmiju.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com