Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška pārvar vienspēļu pirmo kārtu Sarajevā (papildināts)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pārvar vienspēļu pirmo kārtu Sarajevā (papildināts)
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ar uzvaru Sarajevas "Challenger" tenisa turnīru uzsācis Latvijas tenisists Andis Juška, kurš šodien triju setu cīņā ar 6:4, 4:6, 6:3 pieveica beļģi Janiku Mertensu. Anda nākamais pretinieks tiks noskaidrots vēlāk šodien.

Jau ziņojām, ka Andis Juška (ATP vienspēlēs 299. vieta) šonedēļ devies uz Bosniju un Hercegovinu, kur Sarajevā norisinās "Challenger"sērijas turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Andim uzreiz atradās vieta pamatsacensībās, kur pirmajā kārtā bija jāspēkojas ar beļģi Janiku Mertensu.

ATP rangā 21 gadus vecais beļģis pagaidām ieņem 273. vietu, kas arī ir viņa labākais sasniegums rangā. Savā starpā abi sportisti vēl nebija spēlējuši, bet abu izredzes uzvarēt šodien tika vērtētas līdzīgi. Tāda arī izvērtās cīņa – pirmo setu ar 6:4 uzvarēja Andis, bet otrajā ar identisku rezultātu pārāks bija Mertenss. Izšķirošajā setā pārāks ar 6:3 tomēr bija Juška, nodrošinot piecus reitinga punktus un vietu nākamajā turnīra kārtā.

Juškas pretinieks otrajā kārtā būs mājinieks Ismars Gorčičs (ATP 718.), kurš negaidīti pārspēja ar 2. numuru izlikto čehu Pāvelu Šnobels (ATP 174.) - 6:7, 6:3, 6:1.

Atgādinām, ka dubultspēļu turnīrā Andis pārī ar čehu Lukašu Rosolu vakar zaudēja turnīra pirmajā kārtā, kaut bija izlikti ar 3. numuru.

Izmantotie resursi:
saopen.ba

     [+] [-]

, 2009-03-25 17:38, pirms 15 gadiem
tagad visi spēki jāliek pret Šnobelu! Cerēsim ka Gulbja sērga Andim nav pieķērusies!

     [+] [-]

, 2009-03-25 19:11, pirms 15 gadiem
Nākamajā kārtā visticamāk pret Šnobelu.