Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs sāk ar panākumu Džersijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs sāk ar panākumu Džersijā
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

Ar uzvaru dubutspēļu turnīra pirmajā kārtā Džersijas "Challenger" turnīru uzsācis latvietis Deniss Pavlovs. Pārī ar itālieti Andrea Stopini viņš apspēlēja britus Aleksu Bogdanoviču un Džeimsu Vordu – 6:3, 6:2.

Pēc dalības Puatjē "Future" turnīrā Denisa Pavlovam liela atpūta neiznāca, jo uzreiz bija jādodas uz Lielbritānijai piederošo Džērsijas salu, kur norisinās "Challenger" sērijas turnīrs ar balvu fondu 42 500 eiro.

Kā pirmā cīņa Džērsijā Denisam bija dubultspēļu turnīrā, kurā mūsu tenisista pārinieks ir itālis Andrea Stopini. Pirmajā kārtā viņu sāncenši bija briti Alekss Bogdanovičs un Džeimss Vords. ATP dubultspēļu rangā Pavlovs un Stopini ieņem attiecīgi 257. un 379. vietu, kamēr viņi pretinieki ir 437. un 360.pozīcijā. Spēles pirmā seta sākumā gan krietni labāk sekmējas britiem, kuri pie savas serves nezaudēja ne izspēli pirmos trīs geimus, kamēr Pavlovam un Stopini vajadzēja aizstāvēt pat breikpunktus. Tomēr izšķirošs izrādījās seta astotais geims, kurā Latvijas un Itālijas duets spēja uzvarēt četrās izspēlēs pie pretinieku serves, panākot vadību 5:3. Pēc brīža to arī izdevās pārvērst uzvarētā setā – 6:3.

Sekmīgo geimu sēriju Pavlovs un Stopini turpināja arī otrajā setā, uzreiz sākot ar breiku. Britu pārim tas vairs neļāva atgūties un viņi maču zaudēja gana pārliecinoši – 3:6, 2:6. Ceturtdaļfināla pretiniekus Pavlovs un Stopini uzzinās tikai rīt, kad kortos dosies ASV duets Eriks Butoraks un Treviss Retenmaijers un Sergejs Bubka (Ukraina) un Igors Sijslings (Nīderlande). Favorīti šajā mačā ir amerikāņi, kuri turnīrā izlikti ar 2. numuru. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Pavlovs un Stopini ieguvuši pa 13 reitinga punktiem.

Vienspēļu turnīru Pavlovs uzsāks rīt un pirmajā kārtā spēlēs pret savu dubultspēļu pārinieku Stopini, kurš turnīrā izlikts ar 6. numuru. ATP rangā Stopini ieņem augstāku vietu (217. pret 281.) un viņš arī būs spēles favorīts.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-24 20:06, pirms 15 gadiem
Labi...Par pirmās kārtas pārvarēšanu dod jau tik cik Future par pusfinālu,...ir to vērts spēlēt Challenger ja vieta atļauj !

     [+] [-]

, 2009-03-25 09:49, pirms 15 gadiem
Un šodien abi dubultspēļu partneri savā starpā vienspēli spēlēs