Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jastremska laiž klajā dziesmu un komentē Latvijas raidījumā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jastremska laiž klajā dziesmu un komentē Latvijas raidījumā
Dajana Jastremska. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas reperis Krišs Baglais ("Loopout"), Čehijas dziedātājs Rodans Tuka un Ukrainas tenisa otrā rakete Dajana Jastremska (WTA 29.) laiž klajā dziesmu "Hearts". Mūsu reperis šorīt viesojās LTV1 raidījumā "Rīta panorāma", bet ukrainiete pieslēdzās attālināti un pārsteidza ar "labrīt" un arī pateicās latviešu valodā.

Latvijas speciālista Mārča Garuta trenēto Jastremsku jūnijā satika amatieru turnīrā Jūrmalā, kur reperis bija uzaicināts uzstāties. "Pēc uzstāšanās pienāca pie manis un teica, ka bija ļoti forši," atklāj Krišs Baglais, kurš tolaik nezināja, kas viņa ir. "No jūnija mēs šo dziesmu pamazām uztaisījām."

"Labrīt," ar latviešu valodu pārsteidz Australian Open pusfināliste Dajana Jastremska, kura pieslēdzas studijai attālināti. "Dziedāšana ir mans hobijs, nedaru to profesionāli, bet man patīk dziedāt. Šī dziesma par draudzību, mīlestību un karu ir īpaša Ukrainai."

"No manis dziedātājs īsti nesanāk," atzīst reperis, tāpēc piedziedājumam tika piesaistīts Čehijas mākslinieks Rodans Tuka. Savukārt vizuālā ideja par degošo sirdi nāca no Ukrainas tenisistes.

Jastremska bija "supernervoza", jo pēc trīs gadu pārtraukuma tiek laista klajā viņas dziedātā dziesma. Radītais produkts ir komandas darbs. "Paldies Latvijai par atbalstu," latviski saka tenisiste.

Krišs Baglais savulaik pats spēlēja tenisu (tostarp kopā ar Miķeli Lībieti) un tādējādi bez maksas ieguva izglītību Amerikā.



Dziesma ar subtitriem

Izmantotie resursi:
radioswh.lv

  +7 [+] [-]

, 2024-02-23 03:26, pirms 2 mēnešiem
Kara dziesma, bet tajaa pashaa laikaa taads pozitiivs straavojoms.

  +4 [+] [-]

, 2024-02-23 03:28, pirms 2 mēnešiem
Masterpiece - jaasaka kaa ir!

  -1 [+] [-]

, 2024-02-23 15:41, pirms 2 mēnešiem
dnp rakstīja: Masterpiece - jaasaka kaa ir!
No otras puses, reikam un denisam labāk sanāk!

  +2 [+] [-]

, 2024-02-24 14:26, pirms 2 mēnešiem
Forša dziesma.

  +2 [+] [-]

, 2024-02-26 13:05, pirms 2 mēnešiem
Laba balss seksīgajai Jastremskai. Dziedāt viņa ļoti labi prot. ❤️❤️❤️❤️❤️