Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška netiek Volfsburgas pamatturnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška netiek Volfsburgas pamatturnīrā
Andis Juška

Ar neveiksmi kvalifikācijas otrajā kārtā Volfsburgas "Challenger" vienspēļu turnīrs noslēdzies Latvijas sportistam Andim Juškam. Ar 5:7, 3:6 viņš zaudēja Jamaikas tenisistam Dastinam Braunam.

Vācijas pilsētas Volfsburgas "Challenger" turnīru ar balvu fondu 30 000 eiro vienspēlēs Andis Juška sāka ar kvalifikācijas sacensībām. Pirmajā kārtā vakar Andis pārliecinoši pārspēja 17 gadus veco Aleksandrosu Georgudasu (6:4, 6:0), bet šodien tikās ar labāko Jamaikas tenisistu Dastinu Braunu.

Pirms diviem gadiem abi tenisisti bija aizvadījuši vienīgo savstarpējo spēli, kad citā Vācijas pilsētā Heilbronnā Andis bija uzvarējis ar 7:6(8), 6:1, un arī šoreiz latvieti bija jāuzskata par favorītu, kaut tāpēc, ka ATP rangā viņš ieņem augstāku vietu (295. pret 451.). Tomēr šodien pie uzvaras tikt neizdevās – zaudējums divos setos ar 5:7, 3:6 un vienspēļu turnīrs beidzies.

Neveiksmi vienspēlēs Andis gan centīsies reabilitēt ar veiksmīgu startu dubultspēlēs. Šajā turnīrā viņš pieteicies kopā ar rumāni Adrianu Krusiatu un pirmajā spēlē tiksies ar mājinieku duetu Jans-Frederiks Brunkens / Marko Lencs. Jāpiezīmē, ka jau vakar, kvalifikācijas pirmajā kārtā turnīrs beidzās Kārlim Lejniekam, kurš ar 6:4, 3:6, 3:6 piekāpās čeham Janam Minaram.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-02-22 23:02, pirms 15 gadiem
Arī Juškam 2.kārta, bet par laimi tā ir nejaušība!