Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška sīvā spēlē zaudē Jangam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška sīvā spēlē zaudē Jangam
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Andis Juška aizvadītajā naktī cietis neveiksmi ASV pilsēta Talahasi "Challanger" turnīra pirmajā kārtā, ar 4:6, 7:6(5), 5:7 piekāpjoties mājiniekam Donaldam Jangam. Amerikānis ATP rangā ieņem 167. vietu.

Jau ziņojām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Andis Juška veiksmīgi pārvarēja Floridas pilsētas Talahasi "Challenger" turnīra kvalifikāciju, izcīnot trīs pārliecinošas uzvaras pār rangā zemāk esošiem pretiniekiem. Pamatturnīra pirmajā kārtā Andim pretiniekos tika ielozēts mājinieks Donalds Jangs. Vēl tikai 19 gadus vecais amerikānis šobrīd ATP rangā ieņem 167. vietu, taču tā noteikti nav pozīcija, ko ASV līdzjutēji vēlas.

Pērn Jangs bija jau ticis līdz 73. vietai rangā un bija ASV nākotnes cerība (junioru vecumā bijis pasaules pirmā rakete, uzvarējis junioru "Australian Open"). 2007. gads bija Janga karjeras lēciens, tomēr šobrīd viņš ir apstājies un panākumus īsti nespēj gūt. Bukmeikeru favorīts vakardienas spēlē bija Jangs, taču ne ar ļoti izteiktu pārsvaru un to pilnībā atspoguļoja arī spēle.

Pirmajā setā ar 6:4 pārāks bija Jangs, bet otrā taibreikā Andis revanšējās. Arī trešajā viss bija ļoti tuvu taibreikam, tomēr īsi pirms tam amerikānis nosvēra uzvaras kausus par labu sev – 6:4, 6:7(5), 7:5. Līdz ar to turnīrs Andim noslēdzies ar 3 reitinga punktu iegūšanu par kvalifikācijas pārvarēšanu. Atgādinām, ka jaunākajā ATP rangā Juška ieņem 297. vietu.

Izmantotie resursi:
usta.com