Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kuzminai un Lejniekam uzvaras Kārstā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzminai un Lejniekam uzvaras Kārstā
Irina Kuzmina

Divi Latvijas tenisisti ar uzvarām sākuši tenisa turnīru Vācijas pilsētā Kārstā. Irina Kuzmina ITF turnīra pirmajā kārtā ar 6:3, 4:6, 6:1 apspēlēja slovēnieti Petru Pajaliču, bet Kārlis Lejnieks "Future" turnīru iesāka ar 4:6, 6:4, 6:2 uzvaru pār šveicieti Janu Marti.

Šajā nedēļā Vācijas pilsētā Kārstā norisinās divi tenisa turnīri – "Future" turnīrs vīriešiem un ITF turnīrs sievietēm. To abu balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru, un katrā no tiem spēlē pa vienam Latvijas sportistam.

ITF turnīrā 2009. gada sezonu vakar iesāka Irina Kuzmina (WTA 375.). Vienspēlēs Latvijas tenisiste ir izlikta ar 3. numuru un sezonas pirmajā spēlē pieveica slovēnieti Petru Pajaliču (WTA 540.) – 6:3, 4:6, 6:1. Irinas nākamā pretiniece vēl tiks noskaidrota šodien. Tikmēr dubultspēļu turnīrā mūsu tenisiste spēlē kopā ar ukrainieti Katerinu Avdijenko, un viņu duets ir izlikts ar 2. numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu. Nākamajā spēlē pretiniekos būs vācietes Nikola Geurere un Laura Haberkorna.

Tikmēr Kārlim Lejniekam "Future" turnīrs Kārstā ir jau trešais šogad. Pirmajos divos pārvarēta viena un divas kārtas – šoreiz jācenšas sasniegt kas vairāk. Vienspēlēs Lejnieks (ATP 485.) izlikts ar 7. numuru un pirmajā spēlē ar 4:6, 6:4, 6:2 uzveica Janu Marti no Šveices (ATP 765.). Nākamais Kārļa pretinieks būs mājinieks Bastians Knitels (ATP 602.). Arī Lejnieks šonedēļ spēlē dubultspēļu turnīrā – kopā ar krievu Denisu Matsukeviču viņi ieņem ceturtā izliktā dueta godu un turnīru uzsāks ar spēli pret slovāku Martinu Kližanu un ukraini Artjomu Smirnovu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com