Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs arī Nikaragvā sāk ar uzvarām

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs arī Nikaragvā sāk ar uzvarām
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs ar divām uzvarām iesācis Nikaragvas pilsētas Managvas "Future" tenisa turnīru. Vienspēlēs Deniss izlikts ar trešo, bet dubultspēlēs ar otro numuru.

Pēc vairākām nedēļām dažādos Dienvidamerikas zemju turnīros šoreiz Latvijas tenisists Deniss Pavlovs devies uz Centrālamerikas valsti Nikaragvu. Tās galvaspilsētā Managvā šonedēļ norisinās „Future” tenisa turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru, un Deniss tajā ir viens no favorītiem. Atšķirībā no Dienvidamerikas turnīriem, šeit spēles norisinās uz hard seguma.

Vienspēļu turnīrā Pavlovs (ATP 367.) izlikts ar 3. numuru un pirmās kārtas spēli aizvadīja pret kolumbieti Kristianu Rodrigesu (ATP 1752.). Uzvaru šajā spēlē Deniss izcīnīja ļoti pārliecinoši – 6:3, 6:1, bet nākamajā kārtā tiksies ar Lielbritānijas pārstāvi Timotiju Bredšovu (ATP 1269.).

Dubultspēļu turnīrā Pavlovs startē kopā nevis ar ierasto pārinieku Katalinu Gardu, bet gan citu rumāni Janu Aleksandru Kožanu. Viņu duets izlikts ar otro numuru, bet pirmajā kārtā gūta pārliecinošākā iespējamā uzvara – 6:0, 6:0 pār spāņiem Romero-Toresu un Suhu-Peresu. Nākamajā kārtā viņu pretinieku būs Kristians Guevara (ASV) un Pavels Krainiks (Kanāda).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: PēterisP

  +3 [+] [-]

, 2008-11-19 16:28, pirms 15 gadiem
dzirdeeju ka tikko esot beidzies lielaako dirseeju (neko citu nevarosho) turniirs! finaalaa tikaas PēterisP un znatoks69!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-19 21:44, pirms 15 gadiem
kurs no abiem "paargudrajiem" izciiniija uzvaru??