Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Aicingers sasniedz pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Aicingers sasniedz pusfinālu
Deniss Pavlovs

Marokas pilsētas Tanžeras "Challenger" tenisa dubultspēļu turnīra pusfinālu šodien sasniedzis Latvijas tenisists Deniss Pavlovs, kurš turnīrā spēlē kopā ar austrieti Raineru Aicingeru.Cīņu par finālu Latvijas un Austrijas duets aizvadīs jau šovakar.

Šodien Denisam Pavlovam un viņa pāriniekam Raineram Aicingeram bija jāaizvada vakar iesāktais Tanžeras (Maroka) "Challenger" turnīra dubultspēļu ceturtdaļfināla mačs pret diviem Aleksandriem – Floku no Vācijas un Jakupoviču no Grieķijas. Vakar Pavlovs un viņa pārinieks jau uzvarēja pirmo setu (6:4), bet spēle tika pārtraukta otrajā setā pie rezultāta 3:3.

Šodien spēlē pārāk gara neizvērtās, un, nobreikojot pretiniekus desmitajā geimā, Pavlovs un Aicingers iekļuva pusfinālā - 6:4, 6:4

Jau vēlāk šodien Pavlovs un Aicingers aizvadīs arī pusfināla spēli, kurā pretiniekos būs ar 3. numuru izliktie itālieši Džankarlo Petracuolo un Simone Vagnoci. Tieši pret Petracuolo Pavlovs cieta neveiksmi vienspēļu turnīra pirmās kārtas spēlē – 3:6, 1:6. Pirmajā dubultspēļu turnīra kārtā Pavlovs un Aicingers pārspēja ar 2. numuru izliktos spāņus Marku Fornelu un Karlosu Pohu-Grandinu.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-02-19 13:51, pirms 15 gadiem
Nu malači, sen laiks jau Chalengeros spēlēt Denisam!