Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs finālu nesasniedz

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs finālu nesasniedz
Deniss Pavlovs

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar austrieti Raineru Aicingeru šodien nespēja sasniegt Marokas pilsētas Tanžeras "Challenger" dubultspēļu turnīra finālu. Pusfinālā ar 5:7, 0:6 tika zaudēts itāliešiem Petracuolo un Vagnoci.

Šonedēļ Deniss Pavlovs bija devies uz Maroku, kur Tanžeras pilsētā norisinās "Challenger" sērijas turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Vienspēlēs Denisam neveicās, jo jau pirmajā kārtā pārliecinoši tika zaudēts itālietim Džankarlo Petracuolo (3:6, 1:6), taču sekmīgāks iznāca dubultspēļu turnīrs.

Tajā Pavlova pārinieks bija austrietis Rainers Aicingers. Pirmajā kārtā viņi ar 6:4, 6:3 pieveica ar 2. numuru izliktos spāņus Marku Fornelu un Karlosu Pohu-Grandinu, bet tikai šorīt pārceltajā spēlē pieveica arī Aleksandru Floku (Vācija) un Aleksandru Jakupoviču (Grieķija) – 6:4, 6:4.

Pusfinālā Latvijas un Austrijas duetam pretī stājās ar 3. numuru izliktie itālieši Džankarlo Petracuolo un Simone Vagnoci. Visu pirmo setu praktiski vadībā bija Pavlovs un Aicingers, taču pie 5:4 neizmantoja divas setbumbas un spēle praktiski pajuka. Viņi zaudēja ne vien šo geimu, bet arī astoņus nākamos, kas nozīmēja, ka arī spēle bija galā – 5:7, 0:6.

Par pusfināla sasniegšanu Deniss nopelnīja 27 reitinga punktus un 325 eiro prēmiju. Arī jaunnedēļ Deniss visticamāk spēlēs Marokā, kur risināsies cits "Challenger" turnīrs.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com