Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Juška pārvar pirmo kārtu vienspēlēs (papildināts)

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Juška pārvar pirmo kārtu vienspēlēs (papildināts)
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Sekmīgi Francijas pilsētas Puatjē "Future" vienspēļu turnīru uzsākuši divi Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Andis Juška. Viņi abi savus pirmās kārtas pretiniekus prata apspēlēt divu setu cīņās, bet vēlāk iekļuva arī dubultspēļu pusfinālā.

Jau ziņojām, ka Francijas pilsētas Puatjē "Future" tenisa turnīru ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru vakar uzsāka Deniss Pavlovs un Andis Juška. Abi guva uzvaru dubultspēļu pirmajā kārtā, bet šodien devās kortā, lai aizvadītu vienspēles.

Pavlovs šajā turnīrā vienspēlēs ir izlikts ar 7. numuru, bet Juška ar 8. Abu pirmās kārtas pretinieki bija mājinieki, kuri ATP rangā neatrodas, un savu pārākumu abiem latviešiem izdevās apliecināt. Pavlovs apspēlēja Takhunu Vangu ar 6:4, 6:3, kaut arī trīs reizes spēlē zaudēja savas serves geimus, bet Juška ar 6:3, 6:4 tika galā ar Tibo Venturino, reizi zaudējot pie savas serves. Nākamās kārtas pretinieks Pavlovam būs vēl viens mājinieks Maksims Kinkeno (ATP 1379.), bet Juška cīnīsies pret krievu Denisu Matsukeviču (ATP 592.).

Vēlāk vakarā Deniss un Andis aizvadīja dubultspēļu ceturtdaļfināla maču pret bulgāru Dinko Halačevu un Gļebu Sakrahovu no Uzbekistānas. Līdzīgi kā pirmās kārtas spēlē arī šorei Latvijas duets bija ļoti pārliecinošs un uzvarēja ar 6:4, 6:2. Atgādinām, ka abu latviešu duets turnīrā ir izlikts ar pirmo numuru. Pusfināla pretiniekus Deniss un Andis uzzinās tikai rīt - dubultspēlē viņiem rīt brīvdiena.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-18 17:42, pirms 15 gadiem
Juška un Pavlovs varētu būt labs duets

     [+] [-]

, 2009-03-18 19:41, pirms 15 gadiem
1379. vieta ir jāuzvar nedomājot.

     [+] [-]

, 2009-03-18 20:27, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Juška un Pavlovs varētu būt labs duets
der tikai uzvara!!!