Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Del Potro atkal uzveic Rodiku

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Del Potro atkal uzveic Rodiku
Huans Martins Del Potro
Foto: AP

Noskaidrots arī otrs Monreālas ATP „Masters Series” turnīra finālists – šovakar pret skotu Endiju Mareju cīnīsies argentīnietis Huans Martins Del Potro, kurš otro reizi nedēļas laikā pieveica amerikāni Endiju Rodiku – 4:6, 6:2, 7:5.

Jau ziņojām, ka par pirmo Monreālas ATP „Masters Series” turnīra finālistu kļuva skots Endijs Marejs, divos setos pieveicot Žo-Vilfrīdu Tsongu. Šis panākums Marejam jau pirmdien ļaus kļūt par ATP ranga vicelīderi, tomēr Monreālas tituls viņam vēl nav garantēts – finālā vēl būs jāuzvar Huans Martins Del Potro.

Argentīnietis pagājušajā nedēļā kļuva par Vašingtonas turnīra čempionu, dramatiskā spēlē uzvarot Endiju Rodiku. Šoreiz viņiem abiem sanāca spēlēt jau pusfinālā, bet lietas būtību tas nemainīja – līdzīga scenārija (zaudēts pirmais sets, uzvarēti divi nākamie) spēlē pārāks bija argentīnietis. Jāpiemin, ka trešajā setā Del Potro pie savas serves atspēlēja vienu mačbumbu, bet uzreiz pēc tam uzvarēja pie Rodika serves.

„Šis man ir ļoti nozīmīgs panākums”, atzina argentīnietis, kurš pirmo reizi karjerā sasniedzis „Masters Series” turnīra finālu. „Uzveikt Endiju divas reizes nedēļas laikā nemaz nav viegli, bet es to esmu paveicis. Rīt man ir iespējas tikt pie titula un darīšu visu, ko spēšu”. Ja Del Potro uzvarēs finālā, tad viņš atgūs ranga piekto vietu, tomēr argentīnieša izredzes vismaz bukmeikeru skatījumā nav pārāk augstas. Pie tam Marejs uzvarējis arī trijās no četrām savstarpējām spēlēm, no kurām arī abas uz hard seguma. Mača sākums šovakar 20:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com